Filtrul cautat

Anvelope de vară 205 65 R15 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 205 65 15 – O OFERTĂ BOGATĂ

Există modele excelente în categoria de anvelope vara 205 65 r15 deci a găsi modelul potrivit pentru a-ți echipa mașina este strict o chestiune de prioritizare a variabilelor – buget, funcționalități, experiență cu brandurile de producători de cauciucuri (Continental, Michelin sau Pirelli sunt doar câteva nume din cei mai cunoscuți producători) și planificare pe termen lung (la cât timp vrei să schimbi anvelopele, cât de intens vor fi acestea folosite, care ar putea fi gradul de uzură datorat stilului tău de condus, etc.).

ECONOMIE DE COMBUSTIBIL ȘI SIGURANȚĂ

Un exemplu de anvelopă de vară la aceste dimensiuni este Energy Saver GRNX, fabricată și vândută de Michelin, un model care atrage atenția cu performanțe crescute și prin tehnologiile inovative care stau la baza producției. Acest model, disponibil la dimensiunile amintite, are o aderență optimă și manevrabilitate superioară. Este fabricat dintr-un nou tip de compus din cauciuc, patentat cu numele de Eco-Grip Compound care se pare că are o durabilitate crescută și asigură un consum optim de combustibil. Rezultatul pare a fi că aceste anvelope de vară sunt destul de economice.

Dacă te interesează anvelope vara 205 65 r15 ieftine, consultă lista bogată de oferte de pe euro-cauciucuri, e foarte simplu să găsești produsul potrivit – anvelope vara 205 65 r15 pret și caracteristici optime pentru nevoile tale ca șofer.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 104
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 104
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus