Filtrul cautat

Anvelope de vară 205 60 R15 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


TOTUL DESPRE ANVELOPE VARA 205 60 15

Aceste anvelope vara 205 60 r15 sunt de obicei echipate pe mașini medii ca mărime, iar la finalul primăverii, dacă ai nevoie să de anvelope vara noi 205 60 r15, majoritatea șoferilor își îndreaptă atenția către a găsi oferte bune și variante cât mai potrivite bugetului lor.

ANVELOPE DE VARĂ SIGURE

Dimensiunile 205 60 R15 anvelope vara sunt destul de comune, în sensul în care pot fi echipate pe majoritatea mașinilor middle class. În consecință, oferta este destul de mare, iar șoferul care are nevoie de acest tip de anvelopă va găsi destul de ușor variante care să corespundă chiar și unui buget mic.

Din variantele premium amintim Continental ContiPremiumContact, care a convins la mai multe teste derulate de publicații din domeniu auto mai ales prin siguranța care o aduc în experiența de condus. În același timp, nu este deloc dificil să găsești anvelope vara 205 60 r15 ieftine, care să fie decente și în termen de comportament și funcționalități.

ANVELOPA POTRIVITĂ PENTRU MAI MULTE TIPURI DE MAȘINI

Pentru care din mașinile medium e potrivită această anvelopă? Lățimea de 205 mm este destul de mare, deci cumva este plasată în categoria de anvelope late. Majoritatea modelelor au un index de viteză H, adică până la 210 km/h. Un număr destul de mare de mașini de dimensiuni medii pot fi echipate cu acest tip de anvelopă, printre care Ford sau VW.

Versatile și de ajutor pentru călătorii confortabile, anvelope vara 205 60 r15 pret bun se găsesc destul de ușor. Dacă ai nevoie de anvelope vara 205 60 r15 ieftine, folosește comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri, trebuie doar să completezi formularul de căutare cu variabilele necesare cauciucurilor pentru mașina ta.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 169
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 169
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus