Filtrul cautat

205 55 R15 Anvelope de vară

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE VARA 205 55 R15: PLĂCEREA CONDUSULUI ȘI PERFORMANȚĂ EXCELENTĂ

Dacă vrei anvelope vara 205 55 R15, trebuie să știi că gama are proprietăți echilibrate în termeni de performanță a condusului, eficiență a combustibulului și confort. Aceste anvelope sunt alegeri excelente pentru mașini mici sau compacte, cum ar fi Audi A1, BMW seria 3 și Skoda Octavia.

O ALEGERE BUNĂ PENTRU VARĂ

Lățimea anvelopei este optimă pentru un bun mix de performanță și eficiență, motivul fiind că rezistența la rulare este suficientă pentru a oferi și o tracțiune bună dar fără să influențeze negativ consumul de combustibil. Dacă-ți echipezi mașina cu anvelope vara noi 205 55 r15, vei beneficia de manevrabilitate bună, stabilitate în viraje, o frânare eficientă, chiar și pe distanțe scurte, totul atât pe drum umed cât și uscat.

RECOMANDARE – NEXEN N BLUE ECO

O anvelopă echilibrată, acest model iese în evidență prin design-ul distinct al cauciucului – caneluri longitudinale asigură faptul că apa este rapid eliminată de pe suprafața anvelopei, fiind stabile și eficiente chiar și pe ploaie. Mai mult profilul anvelopelor Nexen sunt realizate astfel încât greutatea mașinii să fie distribuită uniform, ceea ce ajută mult la durabilitatea acesteia.

Dacă ești în căutarea unor anvelope vara 205 55 r15 ieftine, folosește comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri. Analizează cu atenție ceea ce oferă fiecare producător, fiindcă anvelope vara 205 55 r15 pret mic nu garantează calitatea neapărat.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 18
a anumitor produse 18
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus