Filtrul cautat

Anvelope de vară 205 45 R16 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Anvelope vara 205 45 R16: REamintește-ți plăcerea condusului

Șoferii care au mașini mici nu preferă întotdeauna anvelopele înguste. Anvelopele mai late, cum sunt variantele de anvelope vara 205 45 16 pot reprezenta o îmbunătățire a experienței la volan. Iar vizual, pot fi variante foarte frumoase pentru echiparea mașinii, adăugând linii mai pline, ca și susținere a formei mașinii.

Confort la volan pentru mașini mici

Producători ca Audi, Fiat sau BMW sunt toți producători care oferă pe piață mașini mici, cu motoare la fel de puternice ca și mașinile compacte sau middle class. Un index de viteză mai mare pentru aceste anvelope – V, adică maxim 270 km/h sau W pentru viteze de până la 240 km/h asigură experiențe mai line dar și siguranța în cazul unor viteze mai mari.

Anvelope în care e bine să investești

Printre cele mai performante anvelope din categorie se află, conform revistei AutoBild, anvelopa Hankook Ventus S1 (câștigătoare a testului derulat de publicație), dar și Eagle F1 Asymmetric (Goodyear) și P Zero Nero (Pirelli). Dacă cauți doar anvelope vara 205 45 r16 ieftine, trebuie să știi că unele anvelope de acest tip produse în orientul îndepărtat suferă nu doar la nivel de funcționalități cât și la nivel de comportament în condiții de drum umed. Deci, trebuie să ții cont de faptul că trebuie să găsești anvelope vara 205 45 r16 pret optim, nu neapărat mic.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 148
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 148
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus