Filtrul cautat

Anvelope de vară 195 55 R16 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 195 55 16 – CARACTERISTICI DE MANEVRABILITATE FOARTE BUNĂ

Pe piața internațională, există o gamă impresionantă de anvelope de vară la aceste dimensiuni. Această popularitate a dimensiunii de anvelopă este în general datorată caracteristicilor bune de rulare. Cel mai des, această anvelopă este echipată pe mașini micuțe, compacte, precum Audi A1 sau VW Golf GTI.

CONFORTUL CONVINGE

Anvelopele de dimensiunile 195 55 16 fac parte din categoria anvelopelor normale, însă au atribute similare roților late. Au tracțiune puternică, ceea ce înseamnă că puterea de la motor este convertită în mod eficient în accelerație. În același timp, anvelopele de vară oferă performanțe foarte bune în condiții de șosea umedă și uscată. Mai mult, manevrabilitatea este foarte bună, chiar și la viteze mari.

ANVELOPE DE TOP

Cea mai bine cotată anvelopă la aceste dimensiuni este Pirelli Cinturato P1 VERDE, care are zgomot redus și rizuri care elimină foarte bine apa.

Dacă te interesează anvelope vara 195 55 r16 ieftine, folosește comparatorul nostru de prețuri – trebuie doar să introduci variabilele referitor la anvelope în câmpul de căutare, apoi la un click distanță, vei avea acces la toate ofertele și poți găsi prețul convenabil. Anvelope vara 195 55 r16 pret bun, dar și producători de top, numai pe euro-cauciucuri!

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 236
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 236
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus