Filtrul cautat

Anvelope de vară 195 55 R15 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA NOI 195 55 R15 – CAUCIUCURI CONFORTABILE PENTRU MAȘINI MICI SAU COMPACTE

Anvelope vara 195 55 15 sunt destul de populare în rândurile șoferilor de mașini mici sau compacte, datorită calităților acestora – caracteristici bune la condus, un consum redus de combustibil și confort la volan.

SHORT BRAKING DISTANCES AND PRECISE STEERING RESPONSE

Manevre precum frânarea sunt influențate în mod direct de calitatea și caracteristicile anvelopelor, dar și de dimensiunile acestora. Lățimea anvelopei, care oferă indicii despre dimensiunile căii de rulare, este ceea ce contează – cu cât mai mult contact între cauciuc și asfalt, aderența va fi mai bună. Dar foarte mult contact între cauciuc și asfalt (raportat la greutatea mașinii, viteză, etc) – adică o anvelopă lată poate însemna și un consum ridicat de combustibil. De aceea, opțiunea reprezentată de anvelope vara 195 55 15 pret optim este bună – pe de o parte, anvelopa lată aduce un plus în forța de tracțiune dar consumul de combustibil nu este foarte mare, deci o anvelopă care este și sigură dar și economică.

ENDURO 916 PLUS – CONDUS ÎN SIGURANȚĂ

O anvelopă excelentă la dimensiunile amintite este Runway Enduro 916 Plus. Categorisită conform standardelor UE în clasa C, ca și aderență pe drum umed iar zgomotul extern, de 71 decibeli, este destul de redus. Acest model de cauciuc este destinat mașinilor performante și are indexul de viteză V (până la 240 de km/h) . Chiar și la viteze mari, acest model de anvelopă oferă manevrabilitate optimă și capacitatea de frânare chiar și pe distanțe scurte. Mai mult, anvelopa inspiră cu un raport preț-performanță crescut.

Dacă ai nevoie de anvelope vara 195 55 r15 ieftine, consultă oferta bogată de pe euro-cauciucuri și folosește comparatorul de prețuri – astfel, ajungi rapid să identifici anvelope vara ieftine 195 55 r15.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 127
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 127
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus