Filtrul cautat

Anvelope de vară 195 50 R15 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 195 50 15 – EFICIENȚĂ LA COMBUSTIBIL ȘI CONFORT PENTRU MAȘINILE COMPACTE

Dimensiunile la anvelope vara 195 50 r15 oferă șoferilor un mix echilibrat de performanță

summer tyres offer motorists with its dimensions a balanced mix of high driving performance, confort sofisticat și consum redus de combustibil. Mai ales în cazul mașinilor compacte cum ar fi VW Golf sau Audi A3, aceste anvelope sunt extrem de bune.

ADERENȚĂ MAXIMĂ

Anvelope vara noi 195 50 r15 au dimensiuni care prezintă două avantaje – primul, rezistența la rulaj este optimizată pentru aderență maximă și al doilea, reprezentat de consumul mic de combustibil. Derivate din aderența bună a acestor anvelope – tracțiunea, frânarea și manevrabilitatea sunt influențate și ele în mod pozitiv în funcționarea produselor de acest tip. Conving prin funcționarea optimă atât pe drum ud cât și uscat, prin zgomot redus și sunt potrivite pentru viteze de maxim 190, 210 km/h.

ANVELOPE DE VARĂ PUTERNICE

Aceste anvelope de dimensiunile amintite există în oferta mai multor producători – unii foarte bine cunoscuți, alții mai mici. Una din cele mai bune modele este Vredestein Sportrac 5, cu rezultate excelente la testele publicațiilor din domeniu auto.

Dacă ești interesat de anvelope vara ieftine 195 50 r15 trebuie să fii atent totuși la caracteristici – ai nevoie de aderență pe drum ud și o distanță mică la frânare, dar pe termen lung, e bine să te interesezi și de gradul de uzură. Găsești anvelope vara 195 50 r15 pret mic și pe euro-cauciucuri, dacă folosești comparatorul de prețuri.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 123
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 123
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus