Filtrul cautat

Anvelope de vară 185 65 R14 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 185 65 r14 – PERFORMANȚE EXCELENTE, PENTRU MAȘINI COMPACTE

Modelele de anvelope vara 185 65 14 sunt caracterizate prin consum bun de combustibil, confort sporit și o manevrabilitate excelentă. Cauciucurile la aceste dimensiuni sunt potrivite pentru mașini micuțe, cum e VW Polo și Peugeot 208.

CONSUM MIC, CONFORT MARE

La nivel vizual, niște anvelope vara noi 185 65 r14 echipate pe mașină pot arăta destul de banal, însă vor adăuga la un aspect solid al unei mașini mici. Totuși, avantajele unor anvelope vara 185 65 r14 ieftine sau mai scumpe țin de proprietățile acestora – performanțe excelente pe timp de ploaie și soare, un consum redus și un grad înalt de confort. Pentru manevrabilitate și consumul de combustibil, lățimea anvelopei dă cele mai multe indicii. Cu cât e mai lată o anvelopă, cu atât are mai multă tracțiune, însă va crește și consumul de combustibil iar anvelopele la aceste dimensiuni oferă un compromis eficient între aceste două direcții, nefiind foarte late. Pentru a analiza confortul oferit de o anvelopă, este necesar să ne uităm la înălțimea unui cauciuc iar motivul este faptul că anvelopele cu înălțimea mai mare au un strat mai mare de cauciuc cu rol de a atenua șocurile.

ANVELOPE EXCELENTE DE LA HANKOOK

Recomandarea noastră este un model de cauciuc de la Hankook, Kinergy ECO K425, din categoria de anvelope vara ieftine 185 65 r14 dar care au și calități foarte bune. Aceste cauciucuri sunt atractive pentru orice șofer datorită faptului că vor fi extrem de manevrabile. Aderența este inclusă în clasa B (AG) conform standardelor EU și alte informații de menționat sunt manevrabilitatea bună, atât pe drumuri umede cât și pe cele uscate. Indexul de viteză este T (maxim 190 km/h) iar o altă caracteristică resposabilă pentru calitatea foarte bună a anvelopei este faptul că este făcută dintr-un anumit mix de cauciuc.

CUM ALEGI ANVELOPA POTRIVITĂ?

Pentru a găsi produsul care e cel mai bun pentru mașina ta și care îndeplinește toate nevoile tale ca șofer, poți folosi formularul de căutare de pe euro-cauciucuri. Introduci variabilele importante pe care le cunoști și apoi ai acces la o ofertă bogată din care poți alege rapid ce îți e necesar.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat: