Filtrul cautat

Anvelope de vară 185 60 R15 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 185 60 15 – O OFERTĂ BOGATĂ

Datorită unei oferte foarte bogate în ceea ce privește anvelope vara noi 185 60 r15, este greu pentru un șofer să găseasca modelul optim pentru echiparea mașinii sale. Dar există un număr foarte mare de producători cunoscuți la nivel internațional care au adus pe piață produse excelente în toate categoriile de preț, astfel încât există variante de anvelope vara noi 185 60 r15 care îndeplinesc orice cerință de preț.

SIGURANȚĂ Și STABiLITATE

Producători cunoscuți, precum Continental, Pirelli sau Michelin conduc în ceea ce privește anvelopele de aceste dimensiuni. Acest lucru se aplică și în cazul companiei globale japoneze Bridgestone, care a prezentat B 250 VZ, un model care a devenit foarte de succes pe piața de cauciucuri. Acest model de anvelopă la dimensiunile amintite vine cu o viteză de rulare uimitoare li multe caracteristici de manevrabilitate bune, datorate în particular design-ului distinct al striațiilor și compoziția inovativă de cauciuc. Deci, un șofer poate beneficia prin acest produs sau printr-un produs similar de aderență puternică dar și de o tracțiune optimă, detalii care aduc șofatul la un nivel de confort excelent, mai ales pe vreme nefavorabilă sau în condiții dificile de drum.

CUM SĂ GĂSEȘTI PRODUSUL OPTIM

Dacă vrei anvelope vara ieftine 185 60 r15, folosește comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri.ro! Anvelope vara 185 60 r15 pret bun – trebuie doar să analizezi cu atenție lista de produse, magazine și prețuri.

Even the manufacturer  Yokohama  of Japan presents the C Drive 2 XL AC02 a very powerful and strong-running model, which also belongs to the dimension 185 60 R15 summer tyres. He impresses with its secure handling even in higher speed ranges and the good grip both on wet roads than on dry surfaces. In addition, the low rolling noise, so that one does not have to do without a high level of comfort on long journeys. Anvelope vara 185 60 r15 ieftine, de la toți producătorii de top dar și de la producători mai noi.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 145
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 145
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus