Filtrul cautat

Anvelope de vară 185 60 R14 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 185 60 14

Anvelopele la aceste dimensiuni sunt unele din cele mai bune anvelope vara 185 60 r14 ieftine disponibile pe piață. Nu doar că aceste cauciucuri au o lățime decentă, de 185 mm, acestea oferă și o aderență bună. Diametrul acestora este destul de mic și din acest motiv nu pot fi echipate pe majoritatea mașinilor medii sau mari. Aceste anvelope vara noi 185 60 r14 nu te vor lăsa la greu, sunt sigure și convenabile pe timp de vară, atunci când drumurile sunt fie uscate, fie umede fie noroioase.

ANVELOPA POTRIVITĂ DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC

Anvelope vara 185 60 r14 sunt excelente la frânare, aceste dimensiuni sunt cele mai rezistente atunci când e vorba de oprire. Pe timp de vară, când drumurile sunt foarte uscate, aceste anvelope oferă maximul de securitate și – atunci când este ploaie – sunt printre cele mai bune ca și comportament în acvaplanare, având o aderență excepțională. Asociate cu dotări ale mașinii precum ABS, vor livra un sistem de frânare foarte eficient.

CUM CUMPERI ANVELOPELE POTRIVITE?

Din punct de vedere financiar, majoritatea dimensiunilor de anvelope vara ieftine 185 60 r14 sunt foarte des întâlnite în shop-urile online sau în magazinele auto. Pe euro-cauciucuri poți găsi cel mai bun produs atât pentru bugetul tău – folosind comparatorul de prețuri, cât și din punct de vedere al design-ului și al funcționalităților. Diferiți producători de anvelope au dedicat resurse suplimentare pentru a îmbunătăți calitatea produselor populare, astfel încât poți verifica ofertele pentru a afla dacă există vreo variantă de anvelope vara 185 60 14 pret bun cu o compoziție inovativă de cauciuc, un design al striațiilor roții care să mărească aderența dar poți urmări și diferiții indici sau clase în care a fost încadrat produsul din punct de vedere al standardelor UE, pentru a-ți face o imagine despre diferitele funcționalități disponibile.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 108
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 108
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus