Filtrul cautat

Anvelope de vară 185 55 R15 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 185 55 R15 – SIGURANȚĂ MAXIMĂ PENTRU MAȘINI MICI ȘI COMPACTE

Aceste anvelope vara 185 55 au dimensiuni care asigură un consum redus de combustibil și un nivel înalt de confort. Lățimea benzii de rulare aduce o aderență crescută pe asfalt uscat și umed, și influențează pozitiv manevrabilitatea și capacitatea de frânare.

EFICIENȚĂ ÎN CONSUM ȘI CONFORT

Aceste anvelope vara noi 185 55 r15 sunt realizate în special pentru mașini mici și compacte, iar șoferii care vor o variantă bună atât din punct de vedere al consumului cât și din punct de vedere al confortului, pot să se bazeze pe o anvelopă bună la aceste dimensiuni. Lățimea asigură o rezistență optimă, este suficient de mare încât asigură o forță de tracțiune suficientă dar nu e prea mare, astfel încât să impacteze în mod negativ consumul de combustibil.

CÂȘTIGĂTORUL CATEGORIEI

Dacă ești în căutarea informațiilor despre anvelope vara 185 55 r15 pret vs valoare, trebuie să știi că una din cele mai bune opțiuni de cauciucuri la aceste dimensiuni este Dunlop Sport BluResponse. Acestea au fost alese de mai multe ori câștigătoare în teste derulate de publicații precum Auto Zeitung sau Auto Bild. Motivele sunt, printre altele, o foarte bună aderență pe drum umed, calitate care este reprezentată de includerea în categoria A (AG) în standardele UE. Economia de carburant este pusă în clasa C, un rezultat decent iar alte argumente care au convins juriul să poziționeze acest produs printre cele mai bune sunt zgomotul extern redus, care crește confortul dar și buna funcționare a acestor cauciucuri pe timp de vară – și pe ploaie și pe căldură. Anvelopele de la Dunlop au un index de viteză V, până la 240 km/h.

Există și alte mărci care au produs și vând anvelope vara 185 55 r15 ieftine, cu calități foarte bune în termeni de aderență, rezistență sau durabilitate. Pentru a găsi anvelope vara 195 55 r15 pret bun vs. calitate, poți folosi formularul de căutare de pe euro-cauciucuri, trebuie doar să introduci variabilele pe care le vrei la produsul tău iar apoi să alegi din lista cu ofertele vânzătorilor din zona ta acele anvelope vara ieftine 185 55 r15 care sunt pe placul tău.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 109
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 109
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus