Filtrul cautat

Anvelope de vară 185 55 R14 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 185 55 R14 – ECONOMICE, PENTRU MAȘINI COMPACTE ȘI MICI

Dimensiunea 185 55 anvelope vara are ca trăsături manevrabilitatea bună chiar și pe drumuri umede, precum și consumul redus de carburant. În ceea ce privește confortul la volan, aceste anvelope conving prin zgomotul redus.

AVANTAJELE UNOR ANVELOPE VARA 185 55 14

Mulți producători cunoscuți, cum ar fi Continental, Michelin sau Hankook oferă anvelope vara 185 55 r14 pret care reflectă calitatea. Motivele sunt extrem de diverse, de exemplu, lățimea anvelopei, realizată pentru o rezistență la rulare moderată, păstrează un echilibru între o bună aderență care însă nu mărește consumul de combustibil. Pe timp de ploaie, această dimensiune de anvelopă mai are avantajul că păstrează riscul de acvaplanare la nivel minim. Înălțimea anvelopei este și ea gândită astfel încât să nu aibă un impact negativ asupra stabilității la viraje, și deci aduce un element de confort în plus, datorat procentului de 55.

CARACTERISTICI OPTIME ȘI PE DRUM UMED

Un exemplu de anvelopă de aceste dimensiuni care are performanțe excelente este Yokohama S drive, cu o aderență încadrată, conform standardelor europene, în clasa B (AG) și o manevrabilitate optimă pe ploaie. Prin canelurile longitudinale și striațiile în formă de V, apa este eliminată de pe suprafața benzii de rulare cu ușurință, astfel încât frânarea și stabilitatea mașinii nu este influențată în mod negativ, nici chiar în condiții de ploaie abundentă.

Dacă ești în căutarea unor anvelope vara 185 55 r14 ieftine, folosește comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri, dar ai în vedere că prețul cel mai mic sau produsele care provin de la producători mai puțin cunoscuți nu sunt garanții pe termen lung.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 43
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 43
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus