Filtrul cautat

Anvelope de vară 175 70 R14 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 175 70 R14 – HIGH QUALITY ȘI PERFORMANȚE BUNE LA VITEZĂ

Numeroși producători de top, precum Continental sau Michelin au modele excelente de anvelope din aceste dimensiuni. Astfel, e destul de greu să nu găsești un model de anvelopă la aceste dimensiuni care să aibă calități foarte bune o dată echipate pe mașină.

MANEVRABILITATE ȘI ADERENȚĂ Bune

Un model din categoria anvelope vara 175 70 14 care este de recomandat vine de la producătorul suedez Gislaved. Anvelopa impresionează prin caracteristici importante, și deci este un companion perfect al mașinii tale. Striațiile cu design sofisticat, aderența bună și tracțiune excelentă, acest model de la Gislaved este perfect și pe drum uscat și pe drum umed.

MANEVRABILITATE, DE LA DUNLOP

Modelul SP Street Response de la Dunlop este și el realizat pentru o performanță foarte bună. Modelul, din categoria anvelope vara noi 175 70 r14, garantează o aderență bună, tracțiune optimă și răspuns rapid, astfel încât experiența ta la volan va fi sigură și confortabilă, chiar și în situații de drum mai dificile.

Datorită faptului că aceste dimensiuni de cauciucuri sunt destul de folosite, găsești ușor anvelope vara 175 70 r14 ieftine, de la producători care totuși păstrează calitatea produsului. Folosește comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri pentru a găsi rapid anvelope vara 175 70 r14 pret bun.

Este documento se ha editado con el editor de HTML en línea. Suscríbete para obtener una membresía de htmlg.com para eliminar mensajes similares de los documentos editados.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 113
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 113
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus