Filtrul cautat

Anvelope de vară 175 70 R13 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 175 70 R13 – CAUCIUCURI PREMIUM PENTRU MAȘINI COMPACTE ȘI MICI

La aceste dimensiuni, anvelope vara 175 70 13 sunt potrivite mai degrabă pentru mașini compacte și mici. Cu aceste dimensiuni, anvelopa va îmbunătăți confortul la volan și va susține un consum de carburant redus, performanțe valabile atât pe asfalt uscat cât și pe asfalt umed.

CONSUM MIC DE COMBUSTIBIL

Aceste anvelope sunt destul de populare și sunt vândute de o varietate de producători – de la cei premium, precum Bridgestone sau Pirelli până la cei din gama mai puțin costisitoare, precum Sava și Nexen, astfel că vei găsi cu siguranță anvelope potrivite bugetului tău. Calitățile acestor dimensiuni de anvelopă includ distanța mică de frânare, manevrabilitatea ridicată și o tracțiune bună.

MARAGONI E LOGIC – O ANVELOPĂ DE EXCEPȚIE

Dacă vrei anvelope vara 175 70 r13 pret care să reflecte cea mai bună calitate, o recomandare ar fi să analizezi modelul Marangoni E Logic, un model care oferă valoare prin faptul că te poți baza pe un comportament sigur în orice situație de drum. Dacă ești interesat de anvelope 175 70 r13 ieftine, poți verifica și ofertele celorlalți producători, folosind comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 59
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 59
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus