Filtrul cautat

Anvelope de vară 165 70 R14 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 165 70 R14 – O GAMĂ LARGĂ DE VARIANTE DISPONIBILE

La dimensiunile anvelope vara 165 70 14 găsești o ofertă bogată de cauciucuri pentru mașini micuțe. Modele de mașini cum ar fi Opel Corsa, Renault Clio sau Suzuki Swift ocupă destul de mult din piața de mașini, fiind vehicule populare atât la nivel urban cât și în rural. Avantajul principal al acestui tip de anvelopă, fiind mai mică, este faptul că vine la pachet cu un consum redus de combustibil.

ANVELOPE PENTRU UN DRUM LINIȘTIT

În acest moment, pe piață sunt disponibile anvelope vara noi 165 70 r14 în mai mult de 100 de variante. Această anvelopă este în general scoasă pe piață cu un index de viteză de maxim 190 km/h. Beneficiul adus de acest tip de cauciuc este o experiență la condus care e liniștită – anvelopa la aceste dimensiuni nu este foarte compatibilă cu un stil de condus mai sportiv sau mai agresiv, însă îți va oferi suficientă aderență pe drum umed sau uscat. Construcția specială și compoziția de cauciuc asigură calități excelente în timpul frânării, chiar și în situații dificile, păstrând mașina în parametri controlabili.

REZULTATE POZITIVE LA TESTE

Varietatea de oferte îți va aduce și ea destul de multe avantaje, mai ales la nivel de preț. Rezultatele testelor desfășurate de ADAC îți oferă informații suplimentare și subliniază atât slăbiciunile cât și punctele forte ale anvelopelor de aceste dimensiuni. Însă, rezultatele testelor pe acest format au fost promițătoare. Din 15 producători testați, unul singur a avut rezultate slabe. Câștigătorul testului a fost declarat produsul Continental ContiEcoContact 5, care a convins din aproape toate punctele de vedere. Alte anvelope vara 165 70 r14 care au scorat excelent sunt Michelin (Energy Saver), Pirelli (Cinturato P1), Apollo (Amazer 3G Maxx) și Barum (Brillantis 2).

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 107
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 107
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus