Filtrul cautat

Anvelope de vară 165 70 R13 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 165 70 R13 – PERFORMANȚĂ EXCELENTĂ PENTRU MAȘINI COMPACTE

Dimensiunea anvelope vara 165 70 13 este caracterizată printr-o performanță bună la condus și un consum redus de combustibil. Modele de anvelope la această dimensiune sunt oferite de productori precum Michelin, Pirelli sau Yokohama.

CONSUM EFICIENT DE CARBURANT ȘI CONFORT LA VOLAN

Anvelopa are un comportament bun și pe suprafețe umede dar și uscate. Datorită calităților sale, riscul de acvaplanare este destul de mic iar în general, experiența la condus este foarte bună. Niște anvelope vara noi 165 70 r13 vor crește și eficiența consumului de combustibil și o experiență lină a mașinii – acest lucru se datorează înălțimii destul de mare a anvelopei și a diametrului interior destul de mic, ceea ce înseamnă că anvelopa are destul de mult cauciuc care atenuează mișcarea. Din punct de vedere vizual, aceste anvelope arată cel mai bine pe mașini mici cum e Fiat Panda sau Citroen C3.

RECOMANDARE - CONTINENTAL

Seria Continental ContiEcoContact 3 la dimensiunile amintite a devenit populară mai ales prin aderența pe drum umed plus eficiența la nivel de combustibil pe care o aduce, o dată echipată pe o mașină.

Dacă cauți doar anvelope vara 165 70 r13 ieftine, trebuie să fii atent totuși și la ceea ce îți oferă produsul în termeni de funcționalități. Niște anvelope vara 165 70 r13 pret mic pot fi mai riscante decât un buget mediu, care să îți garanteze o calitate pe care să te poți baza.

The Rubik's Cube is the most popular twisty puzzle. Learn how to solve a Rubiks Cube with this easy tutorial.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 52
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 52
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus