Filtrul cautat

Anvelope de vară 165 65 R14 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 165 65 14: ECONOMICE, PENTRU MAȘINI MICI SAU COMPACTE

Anvelope vara 165 65 r14 sunt din categoria cauciucurilor normale (ca si dimensiuni), destinate mașinilor compacte și mici. Focusul a fost, în acestă categorie, de a îmbunătăți eficiența și confortul la volan.

CONFORTUL CREȘTE O DATĂ CU ÎNĂLȚIMEA ANVELOPEI

Atunci când discutăm despre confortul la volan, înălțimea anvelopei ne oferă indicii importante. Raportul în cazul anvelopelor de aceste dimensiuni este o înălțime a anvelopei de 65% din lățimea sa, adică 107.25 mm.

MICHELIN ENERGY SAVER PLUS – O VARIANTĂ DE RECOMANDAT

O anvelopă foarte bună este Michelin ENERGY SAVER PLUS, care convinge atât prin consumul de combustibil cât și prin manevrabilitate. Adeziunea pe drum umed este încadrată în clasa B iar eficiența în consum de combustibil este de clasa C, conform standardelor UE.

Dacă ai nevoie de anvelope vara 165 65 r14 ieftine, folosește comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri. Alege acele anvelope vara 165 65 r14 pret bun dar care să îți aducă suficiente beneficii pentru o călătorie cât mai confortabilă.

GeekPrank.com will make everyone believe they are looking at a real Windows XP operating system, but the thruth is that this is just a simulator running in a web browser.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 66
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 66
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus