Filtrul cautat

Anvelope de vară 165 60 R14 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 165 60 R14: CALITATE RIDICATĂ

Șoferii vor fi mulțumiți de varietatea pe care o vor întâlni în oferta de anvelope vara 165 60 14. Mulți producători de anvelope au realizat produse de aceste dimensiuni, astfel încât sunt acoperite toate variantele de buget și destul de multe funcționalități la nivel de inovație și design al cauciucului.

SIGURE ȘI REZISTENTE

Găsești anvelope la aceste dimensiuni semnate de Continental, Fulda, Goodyear sau Michelin. Anvelopa Energy E38 DOT08 de la Michelin e un model ce trebuie avut în vedere – un compus de cauciuc asigură consumul redus de carburant și o experiență fluidă la volan. Mai mult, un design inovativ al striațiilor de pe banda de rulare este responsabil pentru o frânare bună în condiții de drum umed.

ADERENȚĂ ȘI MANEVRABILITATE BUNĂ

Un alt model demn de menționat este Brillantis 2 de la Barum, care aparține categoriei anvelope vara 165 60 r14 pret corect și care oferă o stabilitate bună datorită gradului mare de aderență pe cam orice tip de drum și chiar și în condiții dificile. Dacă ești în căutarea unor anvelope vara 165 60 r14 ieftine, folosește cu încredere comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri – trebuie doar să alegi din listă produsul potrivit pentru mașina ta și să verifici în câte zile poate ajunge la tine.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 76
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 76
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus