Filtrul cautat

Anvelope de vară 155 `80 R13 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 155 80 R13: PERFORMANȚE IMPRESIONANTE

Mulțumită ofertei mari din categoria anvelope vara 155 80 13, poți fi sigur că vei găsi produse decente, orice buget ai avea de alocat pentru acestea. Modele pentru aceste dimensiuni sunt oferite de foarte mulți producători de top, astfel încât căutarea va fi destul de ușoară.

RISC MIC DE ACVAPLANARE ȘI CONFORT SPORIT

Producătorii cunoscuți, printre care Michelin, Continental sau Barum, Firestone sau Toyo oferă anvelope din dimensiunile amintite. O anvelopă de top ar putea fi P 3000 de la Pirelli, considerată performantă datorită umerilor rezistenți și design-ului inovativ la nivel de striații, care se traduc într-un confort sporit la volan. Mai mult, este vorba, în cazul acestui cauciuc, și de o eliminare rapidă a apei de pe suprafața benzii de rulare, detaliu care reduce riscul de acvaplanare.

ANVELOPE VARA 155 80 R13 PRET BUN

Dacă ești în căutarea unei anvelope vara 155 80 r13 ieftine, orientează-te întâi la ce nevoi ai referitor la comportamentul cauciucurilor în diferite situații de drum. Este important să pui în balanță și eficiența de consum de combustibil, rata de uzură dar și aderența și manevrabilitatea de care ai nevoie atunci când echipezi o anvelopă pe mașină.

Pentru selectia dvs nu mai sunt produse disponibile.

Acest magazin nu are oferte disponibile în acest moment

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 16805
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 16805
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus