Filtrul cautat

Anvelope de vară 155 65 R13 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 155 65 13 – DE ÎNCREDERE PENTRU DRUMURI ÎN ORAȘ

Dacă ai nevoie de anvelope vara 155 65 r13, trebuie să știi că este vorba de o generație de anvelope potrivită pentru mașinile compacte și cele medii, optimizată mai ales pentru șofatul în oraș. De obicei, compușii de cauciuc utilizați de către producătorii de top în realizarea acestor cauciucuri ajută la o reducere a zgomotului la rulare și un randament foarte bun.

CUM ALEGI ANVELOPELE POTRIVITE?

Multe din anvelopele scoase pe piață – cum ar fi modele de la Continental, sunt fabricate dintr-un cauciuc special conceput pentru a garanta performanțe ridicate în sezonul cald. Mai poate fi vorba de banda de rulare cu un profil special, de exemplu. E important să urmărești care sunt acele elemente care îți garantează aderența bună, rezistența sporită la uzare și longevitatea de utilizare în condiții de vară, de temperaturi ridicate.

Dacă te interesează anvelope vara 155 65 r13 ieftine, analizează cu atenție ce îți oferă exact produsele pe care le ai în vedere, niște anvelope 155 65 r13 pret mic nu sunt neapărat și cele mai bune pe termen lung.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 47
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 47
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus