0 din 5 stele
Evaluare medie din recenzii
vezi produsul
Anvelope
Adresa vânzătorului

Delticom OE SRL
Str. Popa Anca 3
300318 Timișoara
România
Directori executivi: Andreea Kremm
sediul firmei: Timișoara, România
Nr. de înm. ORC: J35/1428/2004
Cod de înregistrare fiscală: RO16420310

E-mail: support@tirendo.ro
Asistență clienți (Luni–Vineri: 7–22): +40369630011
Metode de plată acceptate:

Informații despre tirendo4u.ro

Tirendo România, operată de compania Delticom OE SRL este o sucursală a Delticom AG – companie europeană de e-commerce care comercializează anvelope. Delticom AG, cu o istorie care începe în 2012, a crescut rapid și a fost premiat cu cea mai înaltă evaluare în segmentul platformelor de vânzări online de anvelope de către TÜV(ITP) Saarland și a primit statutul de magazin de încredere din partea Oficiului German pentru Protecția Consumatorului.

Ce avantaje au clienții care cumpără de la www.tirendo.ro?

Oferta tirendo.ro este impresionantă – toate mărcile cunoscute de cauciucuri sunt la dispoziția ta prin acest magazine online, iar
Partenerii de logistică sunt Deutsche Paket Dienst (DPD)/ Cargus, iar în anumite ocazii, inclusiv prin GLS. Cauciucurile sunt livrate exclusiv pe teritoriul României, la adresa furnizată de client sau la unul din garajele partenere, și durează între 7-10 zile lucrătoare. Existența garajelor partenere implică (16 doar în București) și posibilitatea echipării anvelopelor, adică servicii complete.

Alte informații despre tirendo.ro

Pe tirendo magazin online găsești, pe lângă o gamă impresionantă de produse, și informații relevante referitor la alegerea cauciucurilor potrivite pentru echiparea mașinii. Tirendo este approved website Continental și magazin de încredere Trusted.ro.

Dacă aveți întrebări despre prețuri, livrare sau produsul oferit, contactați comerciantul la următoarea adresă de e-mail:  E-mail: support@tirendo.ro

  • <<
  • <
  • >
  • >>
In sus