Filtrul cautat

Solideal Anvelope

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Zeige alles

ANVELOPE SOLIDEAL

Marca de cauciucuri Solideal aparține companiei canadiene Camso (până de curând denumită Camoplast Solideal), producător de elemente destinate vehiculelor off-road dar și a unor produse destinate altor industrii (agricultură, construcții, etc.). Compania a fost fondată în 1982 și are sediul în Magog, Quebec, Canada. Are mai multe filiale și fabrici, în America, Asia și Europa, multe din anvelopele Solideal fiind fabricate în Asia.

Grupul Solideal a fost achiziționat în 2010 de câtre Camso (fost Camoplast), iar în acel moment, Solideal era o companie cu sediul în Luxemburg care producea Solideal anvelope pret bun pentru piețele de construcții sau industriale.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE SOLIDEAL IEFTINE?

Înainte de a te decide asupra mărcii, e bine să analizezi cu atenție care sunt nevoile tale în ceea ce privește trăsăturile unui cauciuc. În cazul în care ești în căutarea unui cauciuc pentru utilaje industriale, de construcții sau agricole, miza este și mai mare pentru că o durată scurtă de viață sau o funcționare defectuoasă poate avea un impact asupra proiectului.

Pentru a lua o decizie bună asupra mărcii pe care o alegi, poți folosi funcția de căutare de pe euro- cauciucuri. După ce ai introdus dimensiunile dorite pentru anvelopă, poți analiza cu atenție mărcile dar și ofertele magazinelor online (prețurile pot fi diferite, chiar și la același model). Apoi, pentru a găsi cel mai bun model de Solideal cauciucuri preturi bune, poți folosi comparatorul de produse. Astfel, te asiguri că găsești Solideal cauciucuri pret optim, care să reflecte calitatea și trăsături relevante ale anvelopei.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 4
a anumitor produse 4
Ist eine bezahlte Anzeige