Filtrul cautat

Pneumant Anvelope

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Zeige alles

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

CAUCIUCURI PNEUMANT

Marca de anvelope Pneumant este deținută de un grup german care aparține grupului Dunlop. Ca și marcă, Pneumant are o istorie solidă – a fost lansată pe piață în anii 20 iar în istoria recentă a companiei, standardele grupului Dunlop au completat experiența în producție, astfel încât avem de-a face cu o marcă decentă de anvelope, cu performanțe îmbunătățite.

Pneumant cauciucuri pret bun, deși o marcă puțin cunoscută, are performanțe comparabile cu cele ale mărcilor de top. Din acest motiv – lipsa de popularitate a mărcii, vei găsi destul de ușor Pneumant cauciucuri preturi bune, fiind un brand budget friendly.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE PNEUMANT IEFTINE?

Pneumant anvelope pret poate să difere, în funcție de magazinul care comercializează modelul respectiv. Din acest motiv, înainte să faci achiziția, poți folosi un site ca euro-cauciucuri pentru a vedea ce prețuri oferă magazinele de top de pe piața românească pentru modelul și dimensiunea de anvelopă pe care ți-o dorești. Tot aici ai la dispoziție și un comparator de cauciucuri – poți analiza un maxim de 4 modele de anvelopă (pot fi și mărci diferite) pe o pagină separată a site-ului. Acolo vei putea compara prețul, indicii de viteză și zgomot dar și diferitele standarde și performanțe promise de producători.

Pentru selectia dvs nu mai sunt produse disponibile.

Aici gasiti cele mai interesante produse!

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 43718
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 43718
Ist eine bezahlte Anzeige