Filtrul cautat

Ozka Anvelope

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Zeige alles

Vânzător

ANVELOPE OZKA

Producătorul de cauciucuri Ozka are sediul în Turcia și compania este parte din grupul de firme Kanik. Ozka și-a început istoria pe piață în 1994 și se ocupă de producția de anvelope reșapate pentru utilaje agricole și industrial. Kanik deține una din cele mai mari fabrici din Turcia și produce Ozka anvelope pret bun pentru utilaje de grădină/ câmp, camionete (dube, trailere) și utilaje agricole și de construcții.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE OZKA IEFTINE?

Dacă ești în căutarea unei anvelope bune de tractor, știi deja că încă din momentul achiziției poți minimiza pierderile de timp și bani în ceea ce privește funcționarea optimă a utilajului tău. O decizie care favorizează prețul poate fi o decizie modestă pe termen lung, care poate avea chiar un grad de risc. E important să începi cu o analiză a nevoilor utilajului tău, pentru a stabili care sunt acele trăsături ale cauciucului care sunt prioritare. De exemplu rezistența la uzură ar putea fi o trăsătură destul de importantă atunci când discutăm de un utilaj agricol.

După această analiză, dacă te-ai decis la Oska cauciucuri preturi bune, trebuie să cauți mai multe oferte. În general cauciucurile pentru utilajele mari sunt mai scumpe și atunci orice economie poate fi destul de relevantă. Pe euro-cauciucuri ai la dispoziție un comparator de produse dar și oferte ale mai multor magazine online care comercializează anvelope, astfel încât să găsești Oska cauciucuri pret bun cât mai rapid și simplu.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 23
vedeți mai multe 3
a anumitor produse 23
Ist eine bezahlte Anzeige