Deschideti filtrul

Dimensiunea anvelopei

Index

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Zeige alles

Marca

Zeige alles

Constructie

ANVELOPE AUTO NOVEX

Marca de cauciucuri Novex aparține grupului olandez Van den Ban. Producția anvelopelor este făcută în China iar vânzarea este concentrată pe piețele din Europa. Marca de anvelope Novex conține anvelope de mașini personale, iar în ultimii ani au fost lansate și noi modele pentru SUV-uri și vehicule 4x4.

Anvelopele de vară Novex sunt, conform distribuitorului, un design care ajută eliminarea rapidă a apei atunci când conduci pe timp de ploaie sau furtună și o tracțiune crescută, pentru carosabilul uscat. Cât despre Novex anvelope pret, acesta nu este foarte mic, însă oferta fiind destul de bogată, poți găsi anvelope Novex ieftine, dacă te informezi la magazinele offline sau online.

CUM GĂSEȘTI NOVEX CAUCIUCURI PRET BUN?

Înainte de a te decide asupra mărcii pe care o alegi pentru noile tale anvelope, cel mai eficient este să faci o scurtă analiză a obiceiurilor tale la volan. Astfel, orice buget ai avea pentru această achiziție, prin această prioritizare, îți vei crește șansele de a lua o anvelopă cu trăsături relevante pentru stilul tău de condus. Există mari diferențe între uzura unor anvelope care sunt purtate foarte des pe autostradă și uzura pe care o produci mergând mai mult în oraș. Deci, dacă ieși mult cu mașina pe autostrăzi sau pe drumuri naționale, ai nevoie în primul rând de un indice de viteză potrivit vitezei mai mari, de extra-stabilitate și de o distanță de frânare cât mai scurtă. În funcție de buget, poți alege chiar o anvelopă care să aibă calitățile de mai sus însă în plus, să aibă și o rezistență crescută la rulare. Astfel, analizând specificitatea traseelor tale cu mașina, poți ajunge la un produs optim pentru mașina ta.

Mai mult…

Aici Novex Anvelope comparati preturile

Mai mult…
Filtrul cautat:
  • producator: Novex

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1
a anumitor produse 1
Ist eine bezahlte Anzeige

Pagina clasica de web