Filtrul cautat

Mentor Anvelope

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Zeige alles

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Opțiuni suplimentare

Average Test Review

pana la

ANVELOPE MENTOR

Marca de cauciucuri Mentor este parte din compania Cooper tyre & rubber Company, un jucător important pe piața globală de cauciucuri și accesorii auto. Accesul la piețe diferite – Europa, America, Asia dar și mărimea producătorului (Cooper este cel de-al patrulea producător de anvelope din America și pe locul 9 în topul companiilor de anvelope la nivel global) asigură atât standardele în producție cât și o distribuție foarte bună pentru Mentor cauciucuri pret bun.

Oferta Mentor este destul de mare – găsești Mentor cauciucuri preturi bune pentru mașini de familie, pentru motociclete, off-road-uri dar și pentru utilaje industriale. Există și variante de anvelope Mentor de iarnă, dintre care cea mai cunoscută și apreciată este M 200.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE MENTOR IEFTINE?

Pentru a găsi cel mai bun Mentor anvelope pret, poți analiza oferta mai multor magazine online care comercializează modelul pe care ți l-ai ales. Pe euro-cauciucuri găsești oferte ale magazinelor online de top de pe piața românească și ai acces și la un comparator de produse – poți analiza până la 4 anvelope diferite (același brand sau mărci diferite), pentru a-ți face o imagine corectă asupra trăsăturilor și beneficiilor promise de fiecare dar și pentru a găsi cel mai bun preț.

Mai mult…

Pentru selectia dvs nu mai sunt produse disponibile.

Aici gasiti cele mai interesante produse!

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 46747
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 46747
Ist eine bezahlte Anzeige