Deschideti filtrul

Dimensiunea anvelopei

Index

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Zeige alles

Marca

Zeige alles

Constructie

CAUCIUCURI BOTO

Producătorul de anvelope Boto este compania chineză Shandong Wanda Boto Tyre Co, specializată în fabricarea și vânzarea anvelopelor pentru camioane, radiale OTR sau destinate mașinilor de pasageri.

Deși nu are o vechime mare pe piață, fiind înființată în 2004, compania are o capacitate de producție de aproximativ 3 milioane de Boto anvelope pret bun pentru camioane și 15 milioane de anvelope pentru mașini de pasageri. Există două mărci sub care compania chineză produce anvelope – Boto și Winda. În prezent, Boto cauciucuri pret mic sunt comercializate în peste 100 de țări de pe întreg globul, cu un focus pe piețele din Europa, America și America de Sud dar și Asia.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE BOTO IEFTINE?

Dacă te-ai hotărât la această marcă pentru viitoarele tale anvelope și ești în căutarea unor Boto cauciucuri pret bun, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri. Pe o pagină separată din site, poți analiza modelul de anvelopă Boto comparativ cu alte modele, de la alți producători. Vei putea analiza indicii, standardele și etichetele UE dar și prețul, pentru a putea identifica acea anvelopă care îți oferă maximul de beneficii (la nivel de trăsături și calitate) la cel mai mic preț de pe piață.

Mai mult…

Aici Boto Anvelope comparati preturile

Mai mult…
Filtrul cautat:
 • producator: Boto

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1
  • 315/80 R22.5 156/150L
  • truck - 4season

  Acces direct la cei mai convenabili ofertanti:

  giga-anvelope.ro 1.875,00 lei
  cauciucuridirect.ro 1.919,30 lei
  Tirendo.ro 1.922,30 lei
  • E
  • B
  • 75 dB

  Cel mai ridicat pret: 1.922,30  lei

  de la  1.875,00 lei

  3 Afisati preturile
a anumitor produse 1
Ist eine bezahlte Anzeige

Pagina clasica de web