Filtrul cautat

Boto Anvelope

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Zeige alles

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

CAUCIUCURI BOTO

Producătorul de anvelope Boto este compania chineză Shandong Wanda Boto Tyre Co, specializată în fabricarea și vânzarea anvelopelor pentru camioane, radiale OTR sau destinate mașinilor de pasageri.

Deși nu are o vechime mare pe piață, fiind înființată în 2004, compania are o capacitate de producție de aproximativ 3 milioane de Boto anvelope pret bun pentru camioane și 15 milioane de anvelope pentru mașini de pasageri. Există două mărci sub care compania chineză produce anvelope – Boto și Winda. În prezent, Boto cauciucuri pret mic sunt comercializate în peste 100 de țări de pe întreg globul, cu un focus pe piețele din Europa, America și America de Sud dar și Asia.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE BOTO IEFTINE?

Dacă te-ai hotărât la această marcă pentru viitoarele tale anvelope și ești în căutarea unor Boto cauciucuri pret bun, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri. Pe o pagină separată din site, poți analiza modelul de anvelopă Boto comparativ cu alte modele, de la alți producători. Vei putea analiza indicii, standardele și etichetele UE dar și prețul, pentru a putea identifica acea anvelopă care îți oferă maximul de beneficii (la nivel de trăsături și calitate) la cel mai mic preț de pe piață.

Pentru selectia dvs nu mai sunt produse disponibile.

Aici gasiti cele mai interesante produse!

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 43706
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 43706
Ist eine bezahlte Anzeige