Filtrul cautat

Atlas Anvelope

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Marca

Zeige alles

Vânzător

ANVELOPE ATLAS

Marca de cauciucuri Atlas are rădăcini americane, fiind o marcă distribuită exclusiv de către Standard Oil în America încă de la mijlocul anilor 1930. În prezent, marca este deținută de Linglong Tire și această achiziție a ajutat marca de anvelope cu istorie pe piața americană să fie distribuită în din ce în ce mai multe alte regiuni din lume. În 2017, marca de Atlas anvelope pret bun a fost introdusă pe piața din China ca un brand high end al companiei chinezești. Marca de Atlas cauciucuri pret bun este destinată mașinilor de pasageri, camionetelor și camioanelor comerciale și – conform producătorului, în producția acestor anvelope se folosesc tehnologii noi și inovatoare.

Atlas folosește o formulă proprie pentru compoziția cauciucului, care, conform comunicărilor companiei, livrează și o durată de viață mare a Atlas cauciucuri preturi bune.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE ATLAS IEFTINE?

Dacă te-ai hotărât la marca de anvelope produse în China, vei găsi cu siguranță un pret bun pentru aceste produse, unul din principalele beneficii ale unor cauciucuri fabricate în Asia fiind prețul mult mai mic decât a celor fabricate în Europa sau America. Pe euro-cauciucuri poți identifica cele mai bune prețuri oferite de magazine de top de pe piață, care comercializează anvelope și piese auto.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1
  • 185/75 R16 104/102R
   ...merh ...wenig
  • light truck - 4season
   ...merh ...wenig

  Acces direct la cei mai convenabili ofertanti:

  giga-anvelope.ro 400,00 lei
  tirendo4u.ro 410,30 lei
  cauciucuridirect.ro 410,30 lei
  • F
  • C
  • 72 dB

  400,00 lei

    -  

  410,30 lei

  3 Afisati preturile
  Aratati toate ofertele
a anumitor produse 1
Ist eine bezahlte Anzeige