Filtrul cautat

R36 Anvelope

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Zeige alles

Vânzător

Categoria de prețuri

ANVELOPE R36 – UTILAJE INDUSTRIALE ȘI AGRICOLE

Această mărime de anvelope 36 inch diametru, este una din cele mai mari și este destinată mașinilor și utilajelor grele, folosite în domeniul agricol și industrial. Atunci când alegi niște cauciucuri 36 inch, din cauza prețului destul de mare, este important să găsești modele calitative, care să fie rezistente pe termen lung. Astfel, te asiguri de amortizarea costurilor și de o activitate lipsită de riscuri.

Niște anvelope pe 36 au anumite specificități încă din procesul de fabricație. Este vorba atât de inserții de oțel, care să asigure rezistența anvelopei la greutăți mari, de anumite compoziții de cauciuc care să livreze o performanță optimă independent de temperaturile de afară și chiar la nivelul design-ului suprafeței de contact, care poate fi și el să ajute destul de mult la nivelul aderenței și a forței de tracțiune.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 36 PRET BUN?

Pentru a găsi un model de anvelopă care să fie cât mai bun și să se încadreze perfect în bugetul tău, poți folosi funcționalitățile euro-cauciucuri. Este vorba de un formular performant de căutare, care îți va livra oferte diferite, de la majoritatea magazinelor de top din online care comercializeaza anvelope auto. Apoi, poți folosi inclusiv un comparator de cauciucuri, pe același website – analizezi până la patru modele de cauciucuri r36 pe o pagină distinctă din site, în funcție de indici, standarde și etichete UE și evident, de preț.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 53
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 53
Ist eine bezahlte Anzeige