Deschideti filtrul

Dimensiunea anvelopei

Index

Marca

Vânzător

Constructie

CAUCIUCURI 29 INCH

Niște anvelope 29 inch sunt de obicei echipate pe sedan-uri, SUV-uri sau CUV-uri. Aceste anvelope r29, cu un diametru mare, are ca și calitate principală o fricțiune crescută între cauciuc și suprafața drumului, care poate avea ca impact pozitiv o distanță de frânare mai mică. Un alt factor ce are legătură cu echiparea unor cauciucuri r29 pe SUV are legătură cu faptul că mașina este mult înălțată, un avantaj foarte mare pentru vehiculele off-road, care adaugă la calitatea experienței la volan.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 29 PRET BUN?

Dacă te-ai decis să achiziționezi anvelope pe 29 online, poți folosi formularul de căutare de pe euro-cauciucuri. Trebuie doar să introduci dimensiunile dorite și vei avea acces la o listă de oferte ale magazinelor de top din România care comercializează anvelope auto. Astfel, vei avea acces la cel mai bun preț fără să faci rabat de la calitate. Mai mult, poți folosi comparatorul de anvelope – pe o pagină separată din website, poți analiza până la 4 modele distincte de cauciucuri. Vei putea decide asupra indicilor, etichetelor și standardelor UE care te ajută cel mai mult, totul în bugetul disponibil.

Nu uita să prioritizezi trăsăturile de care ai absolută nevoie la noua anvelopă, pentru a găsi cel mai bun model de cauciuc pentru SUV-ul tău. 

Mai mult…

R29 Anvelope

Mai mult…
Filtrul cautat:
  • diametru: 29

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1
a anumitor produse 1
Ist eine bezahlte Anzeige