Filtrul cautat

Anvelope de iarnă 225 45 R17 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Ce trebuie sa stii despre cauciucuri iarna 225 45 r17?

Pregatirea masinii pentru sezonul rece implica, pe langa o verificare a motorului intr-un atelier specializat si echiparea anvelopelor optimizate pentru temperaturile scazute. Daca anvelopele din anul anterior sunt prea uzate pentru a-ti oferi siguranta pe timp de iarna, e timpul sa te gandesti la achizitia unor noi anvelope. In general, dimensiunea de anvelope iarna 225 45 17 este potrivita pentru modele de masini precum GT, Spider, VW Wolf sau Jetta, alaturi de alte modele – unele masini family si altele cu trasaturi sport.

Daca dimensiunea de anvelope iarna 225 45 r17 este potrivita pentru a fi echipata pe masina pe care o conduci, iata cateva recomandari de avut in vedere, ca sa te ajute sa iei cea mai buna decizie asupra noului model de anvelopa pe care-l vei echipa pe masina.

Pe euro-cauciucuri ai la dispozitie si varianta de cauciucuri iarna 225 45 r17 compari – prin comparatorul de anvelope – o functionalitate populara a website-ului. Insa inainte de a ajunge la acest pas, ar fi ideal sa stabilesti care sunt prioritatile tale in ceea ce priveste noua achizitie. Asta inseamna ca ar trebui sa stabilesti top 3 functionalitati care iti sunt necesare de la viitoarea pereche de anvelope. Apoi, folosind comparatorul de anvelope poti stabili destul de rapid care e cel mai bun model pentru tine. Astfel, dupa pasul in care 225 45 r17 iarna compari, poti selecta cel mai bun pret din cele oferite de magazinele online din Romania si comandata ta va ajunge in cateva zile.

Modele de cauciucuri 225 45 r17 iarna

Marcile mai cunoscute care ofera cauciucuri iarna 225 45 17 sunt Bridgestone, Continental, Cooper sau BF Goodridge. Bineinteles, fiecare producator de anvelope va oferi pe piata trasaturi specifice pentru anvelope iarna 225 45 r17 compari pe euro-cauciucuri si cumperi in doar cateva click-uri. Fiecare producator supune anvelopele si la o serie de testari, pentru a se asigura ca acest tip de anvelopa de iarna va performa corect si in conditii de carosabil umed dar si uscat. Zapada nu ar trebui sa puna probleme pentru o anvelopa de iarna 225 45 r17.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 204
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 204
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus