Filtrul cautat

Anvelope de iarnă 215 65 R16 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Cauciucuri iarna 215 65 16

Dimensiunea de anvelope iarna 215 65 r16 este o dimensiune care de multe ori vine in modele cu performanta excelenta, care tin de trasaturi precum aderenta crescuta pe carosabil umed sau uscat dar si stabilitate imbunatatita, care pe langa beneficiul evident (mai ales atunci cand circuli cu viteza mai mare) aduce si un confort sporit la volan. O pereche noua de cauciucuri iarna 215 65 r16 montate pe masina inainte ca sezonul rece sa isi intre in drepturi poate sa iti creasca calitatea experientelor de condus pentru intregul sezon. Exista destul de multe marci de cauciucuri 215 65 r16 iarna, la diferite preturi si cu diferite trasaturi, astfel incat iti va fi destul de simplu sa gasesti o varianta potrivita pentru masina si bugetul tau.

Cauciucuri iarna 215 65 r16 compari si gasesti din cateva click-uri, pe euro-cauciucuri!

Folosind comparatorul de preturi de pe euro-cauciucuri, e cu adevarat foarte simplu sa gasesti anvelope iarna 215 65 r16 compari atat trasaturi cat si pret. Dupa ce ai scanat ofertele si ai ajuns la o lista scurta a modelelor de anvelope iarna 215 65 16 pe care le ai in vedere pentru achizitie, apasa butonul de compara anvelope (il vei gasi rapid, in dreptul fiecarei poze de produs din lista de rezultate) si vei avea acces la o pagina separata, in care poti analiza toate trasaturile modelelor in mod comparativ. Astfel, te asiguri ca alegi cu adevarat anvelopa 215 65 r16 iarna compari si apoi doar astepti livrarea, acasa sau la atelierul auto.

Cauti cel mai bun pret cauciucuri iarna 215 65 r16?

Listam pe acest website oferte de anvelope de la toate magazinele importante de accesorii auto si anvelope din Romania. Astfel, vei avea oricand acces extrem de rapid la cel mai bun pret oferit la comanda online pentru modelul de cauciuc iarna 215 65 r16 asupra caruia te-ai decis. Mai mult, daca analizezi oferta fiecarui magazin pe care-l ai in vedere, exista posibilitatea sa prinzi chiar promotii si reduceri sau chiar transportul gratuit, in functie de campaniile derulate de magazinul respectiv.

215 reprezinta latimea cauciucului masurata in milimetri, pe cand 65 este referitoare la inaltimea profilului anvelopei. Aceasta a doua valoare trebuie privita ca si procentaj, adica 65% din latime, ceea ce inseamna ca in acest caz inaltimea este de 139,75 mm. Litera R semnalizeaza anvelopa de tip radial – o trasatura care iti ofera o aderenta crescuta, din constructie. Diametrul jantei este in aceste caz 16 inch. Toate aceste date sunt trecute in documentele masinii – atentie, nu poti echipa pe o masina dimensiuni de anvelope care nu sunt trecute in documentele masinii.

Nu uita, pe euro-cauciucuri anvelope 215 65 r16 compari si cumperi, din doar cateva click-uri!

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 93
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 93
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus