Filtrul cautat

Anvelope de iarnă 215 55 R16 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Modele de masini pe care pot fi echipate anvelope iarna 215 55 r16

O pereche de cauciucuri iarna 215 55 r16 pot fi echipate pe masini middle class, cum ar fi Toyota Avensis, Citroen C4, Seat Oledo, Subaru Legacy, Audi A3 sau A4. Exista aproximativ 100 de modele de masini pentru care dimensiunea de anvelope iarna 215 55 16 este potrivita si poate tot atat de multi producatori al acestei dimensiuni de cauciucuri.

Datorita unei cereri foarte mari pentru cauciucuri 215 55 r16 iarna, exista si foarte multe tipuri de modele disponibile pe piata – de la modele scumpe, produse de marci de renume, pana la modele de anvelope mai ieftine. In general, producatorii de cauciucuri iarna 215 55 16 s-au concentrat pe a oferi trasaturi precum rezistenta la uzura, consumul redus de combustibil sau performanta pe carotabil umed.

Anvelope iarna 215 55 r16 compari si cumperi online

Exista doua functionalitati importante pe care le gasesti pe euro-cauciucuri. Prima este comparatorul de anvelope, care iti permite sa analizezi, pe aceeasi pagina, doua modele de cauciucuri in functie de trasaturile esentiale. Acest lucru te va ajuta sa selectezi din toate produsele listate exact acel model de anvelopa 215 55 r16 iarna care reprezinta cel mai bun raport calitate-pret pentru tine. Este recomandat ca inainte sa faci aceasta analiza comparativa, sa stabilesti care sunt prioritatile – ce ai absoluta nevoie de la anvelopa ta de iarna si aceste prioritati le vei afla daca analizezi, pe scurt, obiceiurile tale la volan, tipul de drum pe care circuli cel mai des si chiar si conditiile sezonului rece din regiunea in care locuiesti/ conduci.

Dupa etapa in care cauciucuri iarna 215 55 r16 compari, gasesti pe euro-cauciucuri si cel mai bun pret. Listam toate magazinele importante auto din Romania, care preiau comenzi online, astfel incat ai la dispozitie cele mai bune oferte, din care poti alege termenii si costul care este potrivit pentru bugetul tau. Astfel, pe euro-cauciucuri anvelope 215 55 r16 iarna compari si comanzi online – in cateva zile, anvelopele tale vor fi livrate acasa sau la atelierul auto si vor fi pregatite pentru a fi echipate pe masina.

Cele mai bune modele, conform testelor

La fel ca in cazul dimensiunilor apropiate, testele ADAC stabilesc modelele cele mai bune ca apartinand Continental – ContiWinterContact TS850, apoi Michelin – Alpin A4 si Dunlop – modelul SP Winter Sport 4D dar si Goodyear Ultra Grip.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 133
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 133
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus