Filtrul cautat

Anvelope de iarnă 195 55 R16 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Anvelope iarna 195 55 r16 – tractiune performanta

La aceasta dimensiune de cauciucuri 195 55 r16 iarna, anvelopele au proprietati bune de stabilizare si tractiune pentru modelele de masini compacte si middle class. O pereche de cauciucuri iarna 195 55 r16 va rezista bine pe carosabil umed, uscat sau acoperit de zapada – bineinteles, fiind optimizate pentru conditiile de iarna, se vor comporta foarte bine la temperaturi scazute.

Cauciucuri iarna 195 55 r16 compari si cumperi online

Pe euro-cauciucuri ai la dispozitie oferte de la magazinele online de anvelope si accesorii, astfel incat poti gasi destul de rapid, in functie de marca si buget, varianta potrivita pentru tine. Anvelope 195 55 r16 iarna compari cu ajutorul unei functionalitati ale platformei euro-cauciucuri – in functie de lista de produse generata in functie de criteriile tale de cautare, alege produsele care se apropie cel mai tare de ceea ce iti doresti si apasa butonul de Compara anvelope. Astfel, vei avea acces rapid la o pagina separata pe care o vei putea folosi pentru anvelope iarna 195 55 r1 compari astfel incat sa gasesti cea mai buna varianta pentru tine si masina ta.

Inainte de a trece la analiza comparativa a anvelopelor este recomandat sa iti stabilesti prioritatile – care sunt acele trasaturi de care ai absoluta nevoie pentru viitoarea pereche de anvelope pe care o vei echipa pe masina. Pentru a stabili aceasta lista de trasaturi prioritare, poti analiza atat stilul de condus si obiceiurile pe care le ai la volan, cat si conditiile meteo din regiunea in care circuli cel mai des si chiar si tipul de drum pe care mergi de obicei.

Top modele de anvelope iarna 195 55 16

Un test implementat de ADAC pe dimensiunea de anvelope in discutie a evidentiat ca nu numai anvelopele scumpe (considerate in gama high end de cauciucuri) au oferit rezultate si performante sporite, ci chiar si modele de la producatori low range au fost recomandate pentru a fi echipate pe masini. Exemplele ar fi Nokian WR D3, ESA-Tecar Super Grip 7+ si Hawks Euro Winter HS449. In acelasi timp, primele trei pozitii din topul rezultat in urma testului ADAC a plasat pe locul intai ContiWinterContact TS850 – cauciucuri iarna 195 55 16 Continental considerate fara nicio slabiciune, model urmat de Alpin A4 de la Michelin si pe locul trei – Ultra Grip 8, model ce apartine Goodyear.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 154
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 154
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus