Filtrul cautat

Anvelope de iarnă 175 65 R14 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Anvelope iarna 175 65 r14

Masinile mici si compacte sunt foarte des echipate cu cauciucuri iarna 175 65 r14. Avand in vedere faptul ca vorbim de o dimensiune relativ comuna (cauciucuri iarna 175 65 r14), e bine sa dedici mai multa atentie atunci cand alegi modelul pe care-l vei achizitiona, data fiind bogatia de variante existenta pe piata. E foarte important oricum sa verifici inca o data documentele masinii inainte de a trimite o comanda online, pentru a te asigura – mai ales daca esti un sofer la inceput de drum – ca dimensiunile cauciucuri 175 65 r14 iarna sunt corecte pentru a fi echipate pe masina ta.

Cauciucuri iarna 175 65 r14 compari si cumperi de pe euro-cauciucuri

Daca vrei anvelope iarna 175 65 r14 compari rapid pe site-ul nostru. Dintr-o lista scurta de modele la aceasta dimensiune, poti alege cateva pe care sa le compari pe o pagina separata. Astfel, vei avea in acelasi loc toate specificatiile modelelor de cauciucuri 175 65 r14 iarna pe care le ai in vedere pentru achizitie si poti astfel sa alegi cea mai buna varianta pentru tine – si ca functionalitati, dar si ca buget. Care sunt trasaturile pe care le poti analiza pe euro-cauciucuri atunci cand te uiti la anvelope 175 65 r14 iarna compari? Pe langa viteza maxima, clasa de consum, nivelul de zgomot sau alte etichete, conforme cu domeniul, mai ai de ales si magazinele care vand modelul respectiv. Astfel, ajungi rapid la cele mai bune anvelope iarna 175 65 r14, din doar cateva click-uri.

Ce altceva ar mai trebui sa ai in vedere atunci cand cumperi anvelope de iarna noi?

Inainte de achizitia propriu zisa, e recomandat sa iti faci o lista de prioritati, pe care apoi sa o analizezi in functie de bugetul disponibil. Pentru aceasta lista, ar fi bine sa analizezi in primul rand obiceiurile pe care le ai la condus. De exemplu, daca obisnuiesti sa mergi cu viteza mai mare, e important sa ai o anvelopa care sa sustina aceasta viteza si sa aduca si stabilitate si aderenta buna. Daca obisnuiesti sa franezi un pic mai tarziu decat ti-ai dori, e bine sa ai in vedere ca exista modele de anvelope care promit micsorarea distantei de franare, prin diferite tehnologii din procesul de productie. Mai mult, e important sa iei in considerare si conditiile meteo ale sezonului rece din regiunea in care circuli cel mai des dar si tipul de drum pe care circuli mai des (de oras, autostrada, etc.)

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 122
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 122
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus