Nokian Concept Tyre deschide o nouă eră pentru agricultura bazată pe utilaje și operațiunile de contractare care traversează schimbări rapide

Domeniul agriculturii bazate pe utilaje agricole și al operațiunilor contractate necesită pionieri. Noua anvelopă vizionară Concept Tyre, realizată de Nokian Heavy Tyres, deschide o nouă eră pentru operațiunile bazate pe utilaje. Îmbinând tracțiunea pe sol moale cu anduranța pe carosabil, acest nou model de anvelopă aduce noi oportunități de afaceri pentru agricultorii la scară mică.

Întreagă activitate agricolă se află în pragul unei noi ere. Costurile agriculturii la scară mică devin din ce în ce mai ridicate, iar subvențiile sunt în scădere sau se află sub semnul incertitudinii. Agricultorii se confruntă cu nevoia de a își diversifica capacitățile operaţionale prin inițierea unor servicii de contractare la scară mică.

Tendința este de la specializare la generalizare și diversificare. Aceasta a determinat deja și va continua să determine nevoia unui nou tip de echipament, care include și anvelope multifuncționale durabile, care să permită realizarea operațiunilor tractorului într-un mod mai eficient din punct de vedere al costurilor și mai versatil ca niciodată.

Noua anvelopă Nokian Concept Tyre a fost special concepută pentru a permite operațiuni versatile și eficiente din punct de vedere al costurilor. Aceasta oferă fiabilitate și durată de viață îndelungată, iar profilul vizionar al benzii sale de rulare face posibilă mobilitatea totală și manevrarea încărcăturile grele.

Cei interesați sunt așteptați să exploreze noul concept propus de anvelopa Nokian Concept Tyre și să vizioneze întreaga gamă extinsă de produse Nokian Heavy Tyres, care asigură agricultorilor din întreaga lume posibilitatea de a realiza operațiunile specifice pe orice tip de teren.

Despre Nokian Tyres

Nokian Tyres este cel mai nordic producător de anvelope din lume. Promovează și facilitează șofatul în siguranță, în condiții exigente. Anvelopele inovatoare pentru autoturisme de pasageri, camioane și mașini grele, sunt comercializate în special în zonele cu zăpadă, împădurite, și cu condiții de șofat dificile din cauza anotimpurilor schimbătoare.

Toate produsele sunt dezvoltate conform obiectivelor de siguranță durabilă și de respectare a mediului pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului. Compania Nokian Tyres deține lanțul de distribuție de anvelope Vianor care cuprinde aprox. 1.500 de magazine în 27 de țări. În 2016, cifra de afaceri netă a companiei a fost de aproximativ 1,4 miliarde euro, iar la finalul anului numărul angajaților a fost de 4.400. Nokian Tyres este listată la Nasdaq Helsinki Ltd.

Nokian Heavy Tyres Ltd.

Nokian Heavy Tyres homepage   www.nokiantyres.com/heavy

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Raspunde la: {{replyComment.author}}
Toate campurile sunt obligatorii
Comentariul a fost trimis cu succes

In sus