Milionar austriac producător de hornuri va deschide un muzeu pentru cele 114 mașini Volkswagen Golf din colecția personală

Producătorul austriac de hornuri, Joseph Hughes, și-a prezentat colecția să de automobile Volkswagen Golf, care totalizează 114 autoturisme, inclusiv modele foarte rare. El intenționează să le prezinte în cadrul unui muzeu - deschiderea este programată pentru primăvara anului viitor în suburbiile Vienei.

Omul de afaceri intenționează să-și expune mașinile colecționate în acest muzeu

"Atunci când am intrat prima dată într-un Golf, am simțit că mașina această a fost special creată pentru mine. Totul a fost exact așa cum îmi place: potrivire, modul de șofat, plăcerea de a conduce, ușurință în utilizarea zilnică ", a spus Hughes.

Pentru mersul la muncă Joseph Hughes folosește o camionetă Caddy, pentru deplasările din vară, cu familia - un "Golf" obișnuit - o convertibilă pe timpul iernii - care are câteva modificări specifice pentru țară, și, uneori, se deplasează pe șosele și cu un GTI.

Potrivit milionarului, acesta avea câte un automobil Golf diferit, pentru toate ocaziile. Apoi, la una dintre expozițiile unor colecționari, a văzut unul dintre primele exemplare ale acestui autoturism și a vrut să procedeze la fel. Așa și-a început colecția de automobile Golf.

În colecția de autovehicule Yuzov se pot găsi atât mașini obișnuite de VW Golf, cât și unele modele rare. De exemplu, acesta are un Knee", un camion de gunoi transformat, o rulotă, o rampă pentru avioane și o mașină din lotul de pre-producție cu uși glisante, cu 210 de cai putere, cu patru roți, ediția lansată în '71 și chiar prima mașină electrică care a fost construită în anul 1981.

Colecția conține, de asemenea, mașini de lux, de curse, de raliu, dar și mașini modificate. Una dintre caracteristicile colecției este Golful care are un kilometraj de un milion de kilometri, și care, potrivit proprietarului, este încă într-o stare excelentă de funcționare. 

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Raspunde la: {{replyComment.author}}
Toate campurile sunt obligatorii
Comentariul a fost trimis cu succes

In sus