Kia reîmprospătează 3 modele pentru anul 2019

Kia își îmbunătățește gama auto cu un trio de automobile care vor înlocui modele care au manifestat o putere de tracțiune scăzută: sedanul Optima, minivanul Sedona și sedanul premium K900. Producătorul auto a prezentat aceste produse miercuri în cadrul show-ului auto din New York.

Vânzările modelului Optima au scăzut cu 31%, în timp ce vânzările pentru modelul Sedona au scăzut cu 38% până în februarie. Modelul cu volum compact K900 a fost comercializat în numai 54 de unități în primele două luni ale anului 2018, în scădere cu 65 comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Modelul îmbunătățit pentru 2019 Optima vine cu un design și tehnologie noi, inclusiv faruri diurne cu LED-uri, care sunt inspirate de la modelul Stinger. Actualizările de natură tehnologică oferă, de asemenea, sisteme avansate de asistență rutieră pentru șoferi sau ADAS.

"Modelele redefinite pentru anul 2019 accentuează designul general la interior și pe exterior și pun în valoare seria de tehnologii ADAS standard pentru întreaga linie Optima, care stă la baza ofertei extraordinare pentru acest model. O nouă abordare a sistemului nostru telematic atât de mult premiat, UVO, le va facilita cumpărătorilor posibilitatea de a înțelege mai ușor caracteristicile sale, iar UVO include un modem încorporat ", a declarat Orth Hedrick, vicepreședinte și responsabil de planificarea produselor Kia Motors America, într-o declarație.

"Noile scaune sport în două nuanțe sunt destinate celor care doresc să-și personalizeze modelul Optima cu niște linii de design unice la nivel european", a mai menționat acesta.

Noul model Sedona vine cu barele din față și din spate, într-o formă îmbunătățită. Minivanul, menționează reprezentantul Kia, are acum un design de prezentare asemănător cu alte autovehicule mai noi din gama acestei mărci. Sedona are șase versiuni - L, LX, EX, EX Premium, SX și SXL.

Pentru a-i distra pe cei mici, care călătoresc pe bancheta din spate, Kia a îmbunătățit sistemul de furnizare conținut de divertisment pentru cei din spate, cu ecrane tactile duale de cu afișaj de 10,1 inci/25 centimetri, acestea fiind amplasate pe partea din spatele a scaunelor din față și înlocuind vechiul ecran cu vizualizare unidirecțională.

Cea de-a două generație a modelului K900, între timp, a devenit puțin mai lungă și mai larta decât predecesoarea sa. Dar Kia spune că pare mai compactă datorită dimensiunilor sale reimaginate. Acest nou model K900 este propulsat de un motor de 3.3 litri de tip twin-turbo V-6, același cu motorul modelului sportiv Stinger. Motorul generează până la 365 CP.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Raspunde la: {{replyComment.author}}
Toate campurile sunt obligatorii
Comentariul a fost trimis cu succes

In sus