Anvelope Bridgestone DriveGuard Winter

Acestea pândesc pe marginea drumului. Acestea se găsesc în mijlocul autostrăzii. Acestea așteaptă doar să vă rețină și să vă îngreuneze situația. Există multe tipuri de pene în lume și există una care vă așteaptă pe drum special pe dumneavoastră. Din fericire, cu anvelopele Bridgestone DriveGuard, nu există motive de îngrijorare. Proiectată pentru toate autoturismele, tehnologia inovatoare Bridgestone DriveGuard vă permite să mențineți controlul după o pană, și să parcurgeți în siguranță încă 80 de km cu până la 80 km/h, până când aveți posibilitatea de a repara sau înlocui anvelopa. Bridgestone DriveGuard este partenerul ideal pentru aproape orice situație de pe drum — vă ajută să fiți în siguranță și vă permite să vă continuați deplasarea fără a pierde timp și oferindu-vă liniște.

Imaginați-vă cum este să conduceți și, brusc, să se aprindă indicatorul de presiune a anvelopelor de pe afișajul din bordul autovehiculului. Cu câteva momente înainte, ați trecut peste un cui, iar acum anvelopa dumneavoastră pierde presiune. Anvelopele Bridgestone DriveGuard sunt proiectate special pentru a putea să suporte o perforare și să vă mențină în deplasare. Flancurile ranforsate de sprijin puternice contribuie la asigurarea mobilității dumneavoastră și susțin întreaga greutate a autovehiculului dumneavoastră. Datorită modelului nostru Cooling Fin cu tehnologie înaltă, brevetat cu drepturi de proprietate, anvelopele Bridgestone DriveGuard redistribuie căldura și frecarea după o pană, astfel încât să puteți să continuați deplasarea încă 80 km, chiar și după o pierdere completă a presiunii aerului. Spre deosebire de anvelopele convenționale, puteți să mențineți controlul autovehiculului cu Bridgestone DriveGuard. Puteți continua deplasarea în siguranță pentru încă 80 km cu o viteză de până la 80 km/h, până când ajungeți la destinația dumneavoastră sau într-un loc sigur pentru a înlocui anvelopa. 

ORICARE AR FI PANA, BRIDGESTONE DRIVEGUARD VĂ AJUTĂ SĂ MERGEȚI MAI DEPARTE

DriveGuard Winter vă ajută să vă protejați față de toate tipurile de pene de care puteţi avea parte pe drumurile de iarnă. Nu contează dacă o bucată de sticlă sau gheață spintecă flancul anvelopei, sau dacă un cui ivit din zăpadă străpunge banda de rulare – anvelopele DriveGuard Winter vă vor ajuta să vă continuați în siguranță drumul, pe o distanţă de 80 de km cu până la 80 km/h.

SISTEMUL DE MONITORIZARE A PRESIUNII ANVELOPEI (TPMS)

TPMS este o opțiune electronică pentru monitorizarea presiunii aerului din interiorul anvelopei. În cazul unei pierderi de presiune senzorul transmite un semnal către receptorul din autovehicul. Dacă presiunea scade sub un anumit nivel stabilit, atunci afișajul autovehiculului alertează șoferul.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Raspunde la: {{replyComment.author}}
Toate campurile sunt obligatorii
Comentariul a fost trimis cu succes

In sus