Top Cinci Motive Pentru Care Mașinile Cedează în Zonele cu Climă Caldă

Într-o zi a fost prezentat un raport, care enumeră principalele cauze ale eșecurilor vehiculelor în Statele Unite. Aceste probleme sunt, de asemenea, frecvente în țara noastră.

Pompa de Combustibil

Cu costul ridicat al carburantului din aceste zile, oamenii așteaptă până ce aud avertizarea de "rezervor gol" pentru a face plinul. Aceasta face ca multe pompe de combustibil să dea rateuri. Atunci când ajungi la un sfert de rezervor, pompa de combustibil nu se mai scufundă complet în combustibil. Acest lucru generează o căldură exagerată, deoarece combustibilul acționează ca agent de răcire. Îți recomandăm să păstrezi mai mult de un sfert din rezervor plin și să schimbi filtrul de combustibil la fiecare 50,000 kilometri parcurși pentru a menține pompa în condiții perfecte de utilizare.

Bateria

Căldura care se manifestă în Phoenix distruge în mod absolut bateriile, așa că îți recomandăm ca întotdeauna să-ți testezi bateria de două ori pe an. Atunci când ai testat-o, beneficiezi de șanse mai mari să o înlocuiești în momentul în care este slabă, în loc ca aceasta să cedeze și să rămâi cu mașina-n drum. În momentul în care efectuăm service-ul la mașina, curățăm și bornele de la baterie, deoarece acumulările de electroliți de pe acestea le slăbește rezistența în timp.

Radiatorul și transmisia

Căldura deșertului le va extenua. Motorul are un senzor special în bord, astfel încât să poți monitoriza temperatura, dar majoritatea mașinilor și camioanelor nu au un indicator al temperaturii transmisiei. Lichidul de transmisie este, pur și simplu, substanța care asigură viață vehiculului tale, de aceea îți recomandăm schimbarea lichidului pentru a-i oferi radiatorului și transmisiei o durată lungă de viață. Utilizarea lichidului corespunzător la nivelul corect este vital pentru bună funcționare a mașinii.

Furtunele și Curelele

Verificăm furtunele și curelele pentru a ne asigura că nu sunt fisurate sau tasate ori sunt crăpate, înfundate sau franjurate. De asemenea, îți recomandăm înlocuirea lor conform specificațiilor producătorului.

Anvelopele

Păstrarea anvelopelor în condiții normale de exploatare și înlocuirea acestora atunci când își pierd din suprafața de rulare reprezintă o preocupare importantă pentru siguranța din timpul deplasărilor. Economisiți-vă timp - cumpărați anvelope noi la Euro-Cauciucuri.com

Lăţime: Înălţime: Diametru:
Viteză:

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Raspunde la: {{replyComment.author}}
Toate campurile sunt obligatorii
Comentariul a fost trimis cu succes

In sus