New Summer Sale - la Carlisle Expo Center

Cumpără sau vinde o mașină la preț bun

Dacă iarna vine cu provocări pentru șoferi – cele legate de zăpadă sau, în alte zone, de ploi abundente, vara aduce experiențe mult mai plăcute pentru șoferi și drumuri lungi. Unii proprietari de mașini adoră să-și schimbe mașina, mai ales înainte de sezonul cald, pentru a se bucura de drumuri cât mai confortabile. Licitațiile sunt cele mai bune locuri pentru aceștia, fiindcă sunt eliminate bătăile de cap – nu te mai oprești la toate piețele de mașini, online sau offline, pentru a-ți găsi mașina potrivită. Există, într-un singur loc, foarte multe mașini excepționale din care poți alege. Deci, o economie și de timp și de bani iar vânzătorii, laolaltă cu cei care vor să cumpere, într-un mediu dezvoltat special pentru acest schimb. New Summer Sale din Pennsylvania, un targ faimos de mașini, aduce vești bune. Dacă ești în Carlisle vara asta, te poți pregăti pentru o experiență de neuitat.

Oportunități bune pentru iubitorii de mașini

New Summer Sale e unul din cele mai bune locuri pentru proprietarii de mașini care apreciază stilul și eleganța unei mașini de viteză. De aceea, mulți așteaptă întreg anul pentru a-și cumpăra mașina dorită de la Carlisle Expo Center. Târgul le oferă o șansă perfectă pentru a-și alege mașina pe care au visat-o întreaga viață. Mai mult, târgul le oferă oportunități pentru a-și găsi această mașină și celor care vor să nu cheltuie în plus, dar au totuși standarde înalte în ceea ce privește calitatea și siguranța la volan. Astfel, orice model de mașină ai vrea, există o foarte mare posibilitate să o găsești la un preț bun, în cadrul acestui târg. Deci, te poți pregăti – în iunie poți să-ți iei mașina mult visată.

200 de mașini

La licitația din acest an, vei avea de ales din 200 de mașini, motiv pentru care, dacă ești cu adevărat pasionat de mașini, vei vrea cu siguranță să fii în Pennsylvania vara asta. Pasionații de mașini care au participat deja la târgul de primăvară sunt încurajați să fie prezenți și la licitația din vară, detaliu care se pare că va mări numărul participanților de la târgul din iunie.

Licitezi deja?

Există și un număr mare de piese de colecție, disponibile în cadrul licitației. Toți bidderii care au participat la licitațiile anterioare vor fi invitați și informați în legătură cu evenimentul din vară și mai mult, înregistrarea acestora nu se va face contra cost. Deci, dacă ai mai participat ca bidder la una din edițiile anterioare, ai acum o șansă să participi din nou, gratuit. Dacă este primul an în care te gândești să participi la această licitație faimoasă de mașini, trebuie să afli că înregistrările sunt deja deschise, deci îți rămâne doar să te înscrii și să-ți iei biletele de avion pentru Carlisle.

Discount-uri și alte detalii

Există două modalități pentru a te înscrie la licitație, ca bidder. O modalitate este cea telefonică, suni la numărul de telefon care este disponibil pe site-ul târgului iar a doua este să cauți formularul online de înscriere, să-ți completezi datele și apoi să trimiți cererea prin intermediul website-ului. Dacă vrei acces VIP, trebuie să treci printr-un pas în plus, de preînregistrare. De ce să nu-ți planifici și să nu fii informat asupra reducerilor de care poți beneficia? Biletele de intrare vor putea fi ridicate de la fața locului și te așteaptă oferte speciale dedicate celor care se înscriu din timp. Astfel, dacă ești foarte hotărât că vrei să vizitezi târgul sau să te înscrii ca bidder, cel mai bine este să te înregistrezi din timp, pentru a-ți rezerva locul și pentru a putea beneficia de toate discount-urile posibile.

Împrăștie vestea

Poți învinge căldura din luna iunie a acestei veri și să te adăpostești la New Summer Sale, la Carlisle Expo Center. Locația este dotată cu aer condiționat însă te poți bucura și de vremea frumoasă, alături de familie sau prieteni. Mai ales dacă tocmai ai vândut sau ai cumpărat o mașină, gradul mare de confort va fi asigurat. La New Summer Sale poți participa și ca spectator, vei găsi o platformă excelentă unde poți face window shopping la mașini scumpe și puternice. Orice entuziast al mașinilor poate participa la acest târg, cu un bilet destul de ieftin. Copii cu vârsta de până în 12 ani pot participa gratuit. Poți trece și pe la licitație și poți vizita expozițiile de mașini clasice sau de colecție, totul în același loc, unde vei găsi un număr imens de mașini excelente, perfecte pentru a fi admirate. Mai mult, dacă colecționezi mașini, punem pariu că târgul va fi un loc excelent pentru tine. Dacă mergi la târgul de mașini din Carlisle, vei găsi atât o audiență foarte variată, cât și un număr mare de invitați interesanți, de bidderi pasionați cu care vei putea schimba idei. Deci se anunță un succes garantat.

Ai o mașină veche?

O altă zonă interesantă din târgul New Summer Sale este cea dedicată mașinilor vechi. Cu titlul “Free unless sold”, zona este dedicată acelor proprietari care au mașini cu o vechime de 25 de ani sau mai mult. Astfel, poți scăpa de mașina veche la un preț decent și-ți poți face loc pentru mașina nouă în garaj. Există colecționari care pot fi interesați de mașinile vechi, astfel încât, dacă ai o mașină în State de care vrei să scapi, ar putea fi o situație win – win.

La-ți mașina visurilor tale de la licitație

Poți avea un iunie memorabil, dacă îți asiguri prezența la Carlisle Expo Center. Dacă ești un fanatic al mașinilor, nu trebuie să lipsești de la acest eveniment. Fiecare vânzător sau cumpărător va avea timp suficient să își prezinte sau să-și aleagă mașina potrivită, deci te vei putea răsfăța fără grabă, analizând ofertele primite și bolizii pe care-i vei vedea în jur. Organizatorii sunt pregătiți și așteaptă toți pasionații de mașini cu tot felul de mici evenimente în cadrul New Summer Sale, așa că dacă ai drum prin Pennsylvania, ai grijă să ajungi și la acest popular eveniment.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Raspunde la: {{replyComment.author}}
Toate campurile sunt obligatorii
Comentariul a fost trimis cu succes

In sus