Cum să-ți vopseșți anvelopele

Baza căii de rulare a anvelopei constă dintr-o serie de linii zimțate care prezintă o dispunere paralelă. Imaginea poate fi folosită și la costumele de Halloween, pentru proiecte artistice și artizanale. Pentru a beneficia de ajutor în ceea ce privește vopsirea anvelopelor, caută o imagine a benzii de rulare a anvelopei sau analizează modelele anvelopelor proprii.

Pașii de urmat

1. Trasează o dungă de-a lungul căii de rulare a anvelopei. Marginea din stânga a benzii va fi dreaptă, dar marginea din stânga a benzii va fi crestată/zimțată. Punctele zimțate laterale ale dungii vor fi dispersate în mod uniform și la o înălțime egală.

2. Trage o linie crestată de-a lungul laturii zimțate a benzii pe care ai vopsit-o ​​la pasul 1. Această linie crestată va imita forma și calea laturii zimțate a benzii pe care ai trasat-o la pasul 1. Ar trebui să fie lăsat un spațiu între cele două margini zimțate.

3. Trasează o a treia linie în zig-zag de-a lungul părții drepte a dungii pe care ai creat-o la pasul 2. Aceasta va imita forma și urma liniei crestate realizată la pasul 2. Ar trebui să fie lăsat un spațiu între cele două muchii crestate.

4. Desenează o a patra linie crestată de-a lungul părții drepte a dungii realizată la pasul 3. Aceasta va imita forma și urma liniei zimțate pe care ai desenat-o la pasul 3. Bineînțeles că trebuie să existe un spațiu între cele două muchii zimțate.

5. Execută o a cincea linie în zig-zag, de-a lungul părții drepte a dungii concepută ​​la pasul 4. Aceasta va imita forma și urma liniei crestate executată la pasul 4. Ar trebui să existe un spațiu între cele două muchii în zig-zag. Trasează pe partea dreaptă a acestei margini crestate o linie dreaptă (care să nu aibă o formă zimțată). Această linie este extrema dreaptă a pistei anvelopei.

Lăţime: Înălţime: Diametru:
Viteză:

Pont

Dacă intenționezi să repeți operațiunea de crearea de mai multe ori a imaginii unei piste pentru anvelope este recomandat să cauți un șablon care să aibă forma unei piste pentru pneuri sau să-ți creezi propriul șablon pentru acest proiect. 

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Raspunde la: {{replyComment.author}}
Toate campurile sunt obligatorii
Comentariul a fost trimis cu succes

In sus