Cele mai bune 14 playlist-uri de melodii în timpul șofatului

Muzica și condusul funcționează perfect împreună, precum untul de arahide și jeleul. S-ar putea chiar să fie o pereche și mai bună, deoarece este dificil să te bucuri de o plimbare interesantă fără un cântec bun care să o însoțească.

Astăzi, redarea muzicii de pe telefon în sistemul audio al mașinii este ceva cât se poate de natural. Indiferent dacă mașina ta are încorporat un dispozitiv Bluetooth, o mufă auxiliară sau doar un dispozitiv pe care l-ai cumpărat de pe Amazon pentru a te conecta în sistem wireless, melodiile tale de condus sunt 100% necesare pentru a te bucura de o călătorie plăcută.

La fel ca orice în viață, ascultarea acelorași vechi melodii te poate face să pari bătrân. De aceea am hotărât să căutăm pe Spotify după unele dintre cele mai bune playlist-uri pentru condus pe care le-am putea găsi.

Am ratat vreo melodie pe care o adori? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Pentru acele moment când călătorești pe autostradă ...

  1. Imaginează-ți: călătorești pe autostrada A1 cu drumul care ți se deschide înainte și cu Marea Neagră la orizont. Ascultând "Wildflowers" a lui Tom Petty cum se revarsă din difuzoare, se poate spune că trăiești o zi perfectă ...
  2. Nu te lăsa păcălit de numele acestui playlist - acesta este perfect pentru întreaga zi. Îți recomandăm "Ocean Eyes" de Billie Eilish pentru o schimbare a ritmului în timp ce te bucuri de drum.
  3. Night Drive dispune de o colecție de voci răpitoare și de o serie de balade superbe cu care să te delectezi într-o călătorie lungă cu mașina. Ascultă "Cherry Wine (live)" de Hozier și lasă-te purtat de drum.

Pentru acele momente în care vrei să te bucuri de legendele rock ...

  1. De unde să începem? Oamenii au condus pe aceste cântece de zeci de ani. Este cu adevărat imposibil să conduci vreodată în mod greșit atunci când din boxe răsună "Mustang Sally" de Buddy Guy.
  2. Având o selecție de melodii clasice de rock mixate împreună cu hit-urile din anii 2000, cu siguranță că o să găsești ceva pe placul tuturor. Asigură-te că ai în listă "Seven Nation Army" de White Stripes.
  3. Orice playlist care are "Left Hand Free" de Alt-J la început este un playlist de valoare. Combinația perfectă de muzică care te va relaxa în timp ce te deplasezi pe banda rapidă.

Pentru acele momente în care ești în starea de spirit necesară pentru câteva hit-uri de top în călătoria ta ...

  1. Uneori, vrei doar să auzi ceva nou, care nu intră întotdeauna în categoria hit-urilor pop care sunt în heavy rotation pe radio. Playlist-urile cu melodii de condus Driving îți oferă posibilitatea de a te bucura de ceva în plus. Alege "Stargazing" de Kygo atunci când pornesti mașina.
  2. Poate că aceste hit-uri radio sunt de fapt ceea ce cauți - fără toate reclamele, desigur. Este aproape imposibil să nu cânți "Havana" de Camila Cabello în acest moment, așa că ascult-o data viitoare când te vei afla în spatele volanului.

Pentru acele momente în care vrei doar amestecul perfect de melodii pentru drumul care ți se așterne înainte ...

  1. O combinație de muzică care a fost adunată de-a lungul deceniilor, Commuting Commute îți va oferi totul, de la "Mr. Brightside" de la Killers și până la "S.O.B." de Nathaniel Rateliff și Nightsweats.
  2. Să nu crezi că am uitat de muzica perfectă atunci când conduci câmp după câmp - muzica country. Heartland Drive reunește hiturile country cu cele de rock clasic pentru a obține mixajul perfect muzical pentru a te calma atunci când conduci. Începe cu "Traveler" de Chris Stapleton și continuă de acolo.
  3. Cu melodii mai noi, împreună cu unele extraordinare pe care nu le-ai auzit până acum, bucură-te de selecția Morning Commute. Asigură-te că îți începi drumul așa cum trebuie cu "Chateau" de Angus & Julia Stone răsunând tare în difuzoare.

Pentru momentele în care îți dorești un plus de relaxare, în timp ce te apropii de destinația finală ...

  1. Toate cuvintele de laudă pentru melodia "All Star" de Smash Mouth.
  2. Chiar dacă pare deja prea cunoscută încă de când au fost lansate prima dată aceste melodii, este ceva extraordinar în a cunoaște toate cuvintele unui cântec pe care credeai că l-ai uitat complet. Dacă ești în drumul către o tabără, nici o plimbare cu mașina nu este completă fără "Iris" de Goo Goo Dolls.

Pentru momentele în care parcurgi drumul către serviciu și încerci să rămâi calm și relaxat ...

  1. Închidem această listă cu muzica perfectă pentru relaxare chiar și atunci când un Prius îți taie fața - Calm Classics. Nu poți da greș cu "Diana" de Aaron Zigman, care se potrivește cu muzică lui Mozart, bucurându-ți drumul cu sunetele melancolice care se sfârșesc cu suprema speranță la fiecare notă.

Primă!

Ei bine, cea mai bună muzică pentru șofer este în continuare sunetul noilor anvelope, nu? Atunci avem ceva de oferit!

Lăţime: Înălţime: Diametru:
Viteză:

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Raspunde la: {{replyComment.author}}
Toate campurile sunt obligatorii
Comentariul a fost trimis cu succes

In sus