0 din 5 stele
Evaluare medie din recenzii
vezi produsul
Adresa vânzătorului

Cod Fiscal:RO 30160259
Nr. Reg. Com:J40/5198/2012
Adresa:Bd-ul Nicolae Grigorescu, nr. 110, sector 3, Bucuresti, Romania
Cont Bancar:RO33BTRLRONCRT0213229701
Banca:Transilvania
Capital Social:210 Ron

Suport clienți - Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Email: comenzi@autohut.ro
Telefon: 0377 100 946
Metode de plată acceptate:

Lista vânzătorilor

Autohut și-a început activitatea online încă din 2013, fiind, în 2018, unul din cele mai importante magazine online specializate pe piese auto din România. Portofoliul autohut magazin online cuprinde peste 2 milioane de piese auto și accesorii auto, pentru diferite tipuri de mașini. Produsele care pot fi găsite pe autohut.ro sunt piese din categoria filtre și distribuție, sistem de frânare, ambreiaj și volantă, suspensie și direcție, până la electrice, antrenare punte, închidere și echipament interior dar și produse universale pentru mașini (ulei, baterii, anvelope, antigel, becuri, jante etc.) și piese pentru motociclete. Mașinile pentru care găsești piese pe autohut.ro sunt atât mid range, mașini de oraș, cât și luxury sau SUV-uri.

La trei ani de la lansarea magazinului online Autohut piese auto, a apărut si Autohut service, un atelier auto multimarcă autorizat RAR, din București, care oferă serviciul conex de montare a pieselor comandate online

Ce avantaje au clienții care cumpără de la www.autohut.ro?

Transportul oferit de Autohut piese auto online este gratuit, pentru orice comandă care depășește 399 de lei (în limita a 20 de kilograme) iar pentru orice comandă sub acest prag, transportul este 25 de lei, în limita a 20 de kilograme. Garanție oferită de producător pentru orice produs din magazinul Autohut online. În plus, clienții Autohut beneficiază de livrare prin curier în 24 de ore sau în aceeași zi, în showroom, iar politica de returnare este de 30 de zile.

Alte informații despre Autohut.ro

Website-ul Autohut.ro are un design responsive, cu optimizare avansată pentru dispozitivele mobile, un sistem de reguli care implică transportul gratuit în anumite limite, discount-uri și reduceri, un sistem de fidelizare a clienților prin puncte ce pot fi transformate în discount-uri, dar și metode de plată complexe online.

Autohut.ro este primul magazin online de piese auto certificat TecDoc, aducând pe piața din România cele mai eficiente licențe de identificare a pieselor auto. TecDoc este o bază de date care include informații relevante de la producătorii de piese auto de schimb, care simplifică întregul proces – piesele auto necesare clientului sunt identificate mult mai rapid. Acest pas este parte din parteneriatul cu firma nemțească TecAlliance GmbH și Autohut.ro.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  Email: comenzi@autohut.ro

In sus