Filtrul cautat

Anvelope Yokohama

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

SIGURANȚĂ ȘI PERFORMANȚĂ CU ANVELOPE AUTO YOKOHAMA

Pe orice drum ai circula cu mașina, două din cele mai importante nevoi pe care le ai se referă la o bună tracțiune și o eliminare eficientă a apei de pe suprafața anvelopei. Acestea sunt absolut necesare pentru a te asigura că pasagerii tăi sunt în sigurață, dar și partenerii de trafic. Producătorul de anvelope Yokohama poate răspunde acestor două nevoi ale mașinii tale, având o reputație solidă în ceea ce privește performanțele excelente înregistrate la șoferii care folosesc această echipare.

Indiferent de condițiile carosabilului la care sunt supuse aceste cauciucuri Yokohama sau de tipul de mașină pe care sunt echipate, performanța lor pare a fi demonstrată. Din acest motiv, există mulți producători de mașini care au ales această companie ca și principal furnizor de anvelope, pneuri Yokohama ca și dotări originale, cu care vine mașina din fabrică. Iar acest lucru poate să reprezinte și o recomandare pe termen lung a acelui producător de mașini.

DE CE YOKOHAMA PROMITE VALOARE

În general, efortul de research și dezvoltare a unei companii este extrem de relevant pentru serviciul final pe care aceasta îl oferă clienților. În domeniul anvelopelor, acest efort este luat foarte în serios – inginerii, designerii din echipele implicate știu că informațiile care ies din acest proces de research pot avea un impact foarte mare asupra performanței, testării sau în general a valorii pe care o oferă un cauciuc. Un exemplu ar fi modelul de cauciuc Advan-Winter, care oferă o eficiență bună și performanță, datorită unui design asimetric al suprafeței anvelopei și a unei compoziții de cauciuc de o calitate superioară, conform producătorului.

O altă calitate a Yokohama anvelope pret corect se pare că este datorată unui nivel de rezistență crescut, ceea ce se traduce printr-o viață mai lungă a anvelopei, din momentul în care este echipată pe mașină. Chiar dacă dezvoltarea unor modele de anvelope precum Advan-Winter este destul de costisitoare, poți găsi Yokohama cauciucuri pret bun, dacă te decizi să alegi această marcă.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE YOKOHAMA IEFTINE?

În primul rând, analiza ta asupra mărcii de anvelope trebuie să înceapă de la nevoile tale ca șofer. Analizând cu atenție obiceiurile de condus (viteza cu care mergi cel mai des, felul în care iei virajele, felul în care frânezi etc.), condițiile meteo din regiunea în care circuli (ierni grele, cu multă zăpadă și gheață sau ierni mai blânde, dintr-un oraș în care drumurile sunt mai îngrijite) și astfel să poți stabili care sunt acele nevoi care trebuie îndeplinite de o anvelopă – aderență peste medie, o economie la consumul de combustibil, capacitate excelentă de frânare, etc. Astfel, după ce ai aflat aceste informații, poți folosi comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri pentru a găsi anvelope Yokohama pret bun, dacă acest brand este unul preferat de tine. Poți analiza Yokohama cauciucuri preturi comparativ, alegând maxim patru modele, la dimensiunile necesare mașinii tale.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1401
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 1401
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus