Filtrul cautat

Tyrex Anvelope

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Marca

Zeige alles

Vânzător

CAUCIUCURI TYREX

Producătorul de anvelope Tyrex este compania Cordiant, o companie rusească cu o istorie destul de veche, care începe în 1932. Ca prim producător de anvelope din Rusia, Cordiant are o experiență bogată în producția de cauciucuri pentru mașini mici, autobuze și chiar pentru vehicule militare. Astăzi, Cordiant este unul dintre cele mai importante nume de pe piața de anvelope din Europa de Est, cu o poziție de lider pe piața din Rusia. Dată fiind oferta bogată de Tyrex cauciucuri pret mic, e destul de simplu să găsești o pereche de anvelope noi din această marcă, mai ales dacă faci un research solid, folosind un site cum este euro-cauciucuri.

CUM SĂ GĂSEȘTI ANVELOPE TYREX IEFTINE?

Înainte de a alege marca și modelul anvelopei care va fi echipată pe mașina ta, e recomandat să stabilești care sunt caracteristicile prioritare pentru tine și mașina ta ale unui asemenea produs.

Dacă te-ai decis asupra Tyrex cauciucuri preturi mici, trebuie să știi că pe euro-cauciucuri găsești oferte distincte pentru același model de avelopă, de la magazine de top din industrie. În general, Tyrex anvelope pret mic este des întâlnit, deci trebuie doar să studiezi cu atenție oferta fiecărui magazin online și să te asiguri că ai introdus corect dimensiunile de anvelopă potrivite pentru mașina ta.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1
  • 295/80 R22.5 152M
   ...merh ...wenig
  • truck - 4season
   ...merh ...wenig

  Acces direct la cei mai convenabili ofertanti:

  giga-anvelope.ro 2.040,40 lei
  cauciucuridirect.ro 2.092,70 lei
  tirendo4u.ro 2.092,70 lei
  • D
  • A
  • 75 dB

  2.040,40 lei

    -  

  2.092,70 lei

  3 Afisati preturile
  Aratati toate ofertele
a anumitor produse 1
Ist eine bezahlte Anzeige