Filtrul cautat

Trayal Anvelope

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Vânzător

ANVELOPE TRAYAL

Producătorul de anvelope Trayal are sediul în Serbia și Muntenegru și a făcut parte din cea mai veche companie sârbească, care se ocupa cu fabricarea armamentului. Încă din 1963, Trayal a început să fabrice Trayal cauciucuri preturi bune pentru biciclete, mopede și scutere, în cadrul unui parteneriat cu Kleber, Cifal și Setilex, în Franța. Astăzi, există Trayal cauciucuri pret bun pentru majoritatea vehiculelor, cu o piață de desfacere globală.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE TRAYAL IEFTINE?

E important ca înainte să alegi o anumită marcă pentru anvelopele noi pe care le vei echipa pe mașină, să faci o scurtă analiză asupra obiceiurilor tale la volan. Astfel, vei identifica care sunt acele trăsături ale unei anvelope care te-ar ajuta cel mai mult – o stabilitate bună, în cazul în care te-ai obișnuit să iei virajele din scurt, o bună aderență, care s-ar dovedi utilă la depășiri și la o viteză mai mare, un anumit indice de viteză, care poate fi stabilit în funcție de tipul de drum pe care circuli, etc.

Dacă te-ai hotărât la această marcă pentru noile tale anvelope, poți găsi Trayal anvelope pret bun pe euro-cauciucuri. Aici, poți folosi comparatorul de produse pentru a alege cel mai bun produs (trăsături, indici, etichete și standarde UE) și apoi îți rămâne doar să consulți oferta din partea mai multor magazine online de pe piața din România.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 24
vedeți mai multe 4
a anumitor produse 24
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus