Filtrul cautat

Anvelope Toyo

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO TOYO – CAUCIUCURI JAPONEZE

Compania Toyo tyre and Rubber este un producător asiatic de anvelope și alte produse din cauciuc. Compania japoneză a fost fondată în 1945 și astăzi este cunoscută mai ales prin implicarea în câteva ligi de racing profesioniste. Sediul producătorului Toyo este în Osaka însă există birouri și în S.U.A și Cipru.

PORTOFOLIUL – ANVELOPE TOYO IEFTINE

Pe lângă anvelopele custom pentru mașinile de curse, există și anvelope Toyo high-performance pentru mașini sport dar și cauciucuri Toyo destinate vehiculelor off-road. Diferențierea acestor categorii este dată de separarea strictă a indexurilor de viteză, ceea ce ajută șoferii să aleagă Toyo cauciucuri în funcție de viteza maximă a modelului respectiv.

În portofoliul producătorului există și Toyo cauciucuri pret decent pentru sezonul rece, pentru mașini normale sau vehicule off-road, care sunt marcate cu simboluri speciale - "M + S" sau "Alpine-marking". Se pare că aceste anvelope au performanțe bune referitor la tracțiunea pe zăpadă, conform testelor făcute în S.U.A.

TEHNOLOGIA JAPONEZĂ

Pe lângă aderență, tracțiune și rezistența la kilometri parcurși, producătorul se laudă cu accentul pe care îl pune pe a reduce nivelul de zgomot. De exemplu, una din inserțiile tehnologice a dus la “Silent Wall”, o anvelopă care are o anumită arhitectură din producție, astfel încât efectul final este reducerea zgomotului produs de vehicul. Un alt scop comunicat de producător este faptul că dezvoltarea și cercetarea și implementarea unor tehnologii noi sunt realizate cu gândul la a reduce poluarea fonică în orașe.

CUM SĂ GĂSEȘTI TOYO ANVELOPE PRET BUN

Înainte de a te decide asupra mărcii anvelopelor tale noi, e recomandat să analizezi cu atenție care sunt nevoile tale ca șofer. Există mai mulți indici pe care i-ai putea analiza – obiceiurile de frânare, modul în care iei virajele, tipul de drum pe care conduci (de exemplu, există mari diferențe între echiparea de care ai nevoie atunci când circuli des pe autostradă și anvelopa de care ai nevoie atunci când ieși cu mașina doar în oraș), condițiile meteo cel mai des întâlnite în regiunea în care conduci, dar și viteza – anvelopele sunt notate cu diferiți indici de viteză. De exemplu, dacă obișnuiești să iei virajele din scurt sau cu o viteză mai mare, chiar și atunci când ai mai multă experiență de condus, îți poți alege o anvelopă care să crească stabilitatea vehiculului în viraje. Dacă nu scoți prea des mașina pe autostradă însă la condusul în oraș nu păstrezi mereu distanța regulamentară față de mașina din față, ai putea să alegi un model de anvelopă care să aibă o aderență peste medie și care să promită o distanță de frânare cât mai scurtă. Deci, argumentul despre Toyo cauciucuri preturi este cu siguranță utilă, însă mai important este și ceea ce îți oferă cauciucul, ca și funcționalități și trăsături ale produsului.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1007
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 1007
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus