Filtrul cautat

Anvelope Syron

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO SYRON

Brandul Syron aparține unei companii germane – Keskin Europa GmbH și și-a început istoria pe piață în 2014. Toate produsele vândute sub această marcă sunt produse în Germania și corespund standardelor europene de calitate. Brandul de anvelope Syron este destinat mai multor tipuri de mașini – mașini personale, camioane, mașini sport și include anvelope de vară și de iarnă. Producătorul de cauciucuri Syron își comunică produsele ca având integrate tehnologii care de obicei se folosesc în construcția de echipări pentru mașinile de curse. Astfel, producătorul face un transfer de imagine și promite funcționalități potrivite unor mașini de curse pentru mașini ce pot fi folosite zi de zi.

Astfel, marca Syron promite performanță (inclusiv în ceea ce privește viteza), confort, echilibru și o manevrabilitate crescută, inspirată de cea a mașinilor de curse. O specificitate a anvelopelor Syron este folosirea unei compoziții speciale de cauciuc care oferă o aderență optimă și o rezistență bună la rulare și care oferă o bună funcționare a anvelopelor pe ambele tipuri de carosabil – umed și uscat.

SYRON ȘI EXPERIENȚA DE RACING

În 2012, în cadrul Gymkhana Germany, Dominik La Roche (Drift Team Charged Import Racing) a fost primul pilot de drift care a folosit anvelopele Syron Race 1 Plus într-o cursă, și a ieșit pe locul 2 printre piloții de top ai Europei. Din 2012 s-a înființat SyronTire Motorsport Team, iar Alexander Graff și Corinna Graff au devenit purtătorii de drapel ai mărcii în cadrul curselor de mașini, cu un BMW E92 M3 GT2 și BMW e36 V8 Widebody.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE SYRON IEFTINE?

Dacă te-ai decis asupra mărcii Syron pentru ceea ce comunică producătorul – calitate și standarde germane în producție, poți găsi destul de ușor Syron anvelope pret bun. Este important să faci, înainte de a achiziționa o pereche de anvelope noi pentru mașina ta, o scurtă analiză a nevoilor tale reale ca șofer. De exemplu, dacă conduci mai degrabă în oraș (viteză mai mică) și nu pe autostradă, ai mai degrabă nevoie de niște anvelope stabile, durabile și care să-ți ofere o distanță de frânare cât mai mică. Dacă ieși mult pe autostradă și obișnuiești să mergi cu viteze foarte mari, atunci ai nevoie de un indice de viteză crescut la anvelopă, dar și de o manevrabilitate bună și de o aderență excelentă. Dacă vrei să găsești Syron cauciucuri pret mic, poți folosi comparatorul de pe euro-cauciucuri. Poți analiza până la 4 modele de anvelopă pe o pagină separată din site, unde vei putea decide care este cel mai bun produs pentru tine. Astfel, analizând comparativ ce oferă marca germană la fiecare model de anvelopă (etichetele UE, costul mai mic sau mai mare, indicii de viteză și alte trăsături ale produsului), vei putea găsi Syron cauciucuri preturi care să reflecte calitate și relevanță pentru stilul tău de condus.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 101
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 101
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus