Filtrul cautat

Anvelope Schwalbe

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Marca

Arata tot

Vânzător

CAUCIUCURI SCHWALBE

Producătorul de anvelope Schwalbe (RalfBogle GmbH) este german, iar fabrica în care această marcă de cauciucuri este produsă se află în Indonezia. Fabrica este deținută în parteneriat cu o companie coreană – PT Hung-A. Sub marca Schwalbe cauciucuri preturi bune sunt produse anvelope pentru biciclete, scutere și destinate scaunelor cu rotile. Cea mai cunoscută categorie este cea de Schwalbe cauciucuri pret mic pentru bicilete, din care modelele Marathon sunt, conform producătorului, cele mai performante. Există chiar modele destinate bicicletelor cu roți mai mici – Brompton și BMX, o categorie de obicei ignorată de producătorii de anvelope pentru biciclete.

Sediul Schwalbe este în Reichshof-Wehnrath, Germania, iar fabrica din Indonezia aparține companiei încă de acum 20 de ani. Fabrica este, conform producătorului german, una din cele mai avansate din punct de vedere tehnologic, locația sa făcând posibil un cost mai mic de producție și de piață al Schwalbe anvelope pret bun.

ANVELOPE SCHWALBE – COMPUSUL DE CAUCIUC

În teorie, un compus de cauciuc care să fie eficient într-o anvelopă trebuie să aibă câteva trăsături clare – o rezistență mică la uzură, o adeziune bună, durabilitate, etc. Conform producătorului de anvelope auto Schwalbe, compromisul bun între rezistența la rulare și aderența optimă este realizat în acest tip de cauciucuri prin folosirea unei umpluturi de silica. Acest tip de compus de cauciuc este folosit pentru gama Endurance și SpeedGrip (anvelope sport) iar tehnologia denumită de producător Triple Compound este folosită pentru majoritatea anvelopelor, cu scopul de a le mări eficiența.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE SCHWALBE IEFTINE?

Dacă te-ai hotărât să-ți iei anvelope Schwalbe, poți folosi mai multe funcționalități ale site-ului euro-cauciucuri. Una este filtrul de căutare simplu – alegi dimensiunile din câmpul de căutare, apoi analizezi lista cu rezultate și verifici prețurile oferite de mai multe magazine online. Dacă vrei să faci o analiză comparativă, poți folosi comparatorul de produse – alegi până la patru modele de anvelopă la dimensiunile dorite și le poți analiza indicii, standardele și etichetele dar și prețul pe o pagină separată din site.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1
a anumitor produse 1
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus